Πόπη Τσαπανίδου: Αυτός είναι ο λόγος που εγκαταλείπει την τηλεόραση (photos)


Tη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει την τηλεόραση πήρε η αγαπημένη δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου.

Παράλληλα, άρχισε να υλοποιεί τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες της, όπως το ταξίδι ζωής που έκανε πρόσφατα στη βόρεια Ευρώπη, από το οποίο μας μεταφέρει τις εντυπώσεις της.

«Αυτό το ταξίδι είχε να κάνει με πραγματοποίηση στόχων ζωής. Αυτό που λέμε bucket list. Ξεκίνησα από Δανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, νησιά του στενού της Μάγχης και πέρασα από Αγγλία. Ήταν ένα ταξίδι ζωής δέκα ημερών, γιατί το έκανα με αυτά τα τεράστια κρουαζιερόπλοια. Αποφάσισα ότι αυτό το διάστημα θα κάνω πράγματα που ευχαριστούν εμένα. Πιο πριν είχα πάει στις κόρες μου στην Ολλανδία και γύρισα όλη τη χώρα, που τείνει να γίνει η αγαπημένη μου» εξήγησε στην Real η δημοσιογράφος.

Από τη στιγμή που έφυγε από την τηλεόραση, μοιάζει να άνοιξε ένας νέος ορίζοντας για εκείνη με πολλές προοπτικές και αποφάσισε να στραφεί επαγγελματικά σε έναν εντελώς διαφορετικό χώρο.

«Διαπίστωσα ότι δεν έβρισκα ευχαρίστηση σε αυτό που έκανα για πολλά χρόνια. Δεν είχα κανένα όνειρο στην υπάρχουσα δουλεία και αποφάσισα να την αλλάξω. Αναρωτήθηκα τι είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω στη ζωή μου, τι θα ήθελα να παραγάγω σαν έργο».

Δείτε το νέο της εγχείρημα στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ