Εκτέλεσαν διάσημο ποδοσφαιριστή. Ο Πιστόριους τον είχε απειλήσει ότι θα του σπάσει τα πόδια.


Μια περίεργη υπόθεση δολοφονίας εξετάζουν οι αρχές της Νοτίου Αφρικής. Θύμα ο σταρ του ποδοσφαίρου Μαρκ Μπάτσελορ τον οποίο κάποτε ο Όσκαρ Πιστόριους είχε απειλήσει ότι θα του σπάσει τα πόδια.

Ο Μαρκ Μπάτσελορ σταρ του νοτιοαφρικανικού ποδοσφαίρου, έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανές τον γάζωσαν στην κυριολεξία το πρωί της Δευτέρας 15/07/2019. Ο νεκρός πλέον ποδοσφαιριστής είχε ισχυριστεί ότι ο επίσης διάσημος αθλητής και δολοφόνος Όσκαρ Πιστόριους τον είχε απειλήσει ότι θα του σπάσει τα πόδια. Οι δυο άνδρες είχαν τσακωθεί για τα μάτια μιας γυναίκας. Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα ήταν παρών σε όλη την διάρκεια της θρυλικής δίκης του Πιστόριους ο οποίος καταδικάστηκε για την δολοφονία της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ. Καθόταν μάλιστα με την οικογένεια της άτυχης Ρίβα.Το αυτοκίνητο του Μαρκ Μπάτσελορ φωτο: SA Police

Ο ποδοσφαιριστής πρώην παίκτης των Kaizer Chiefs και των Orlando Pirates είχε πει ότι ο Πιστόριους τον είχε απειλήσει γιατί πίστευε ότι είχε σχέση με την τότε φίλη του Σαμάνθα Τέιλορ.

Ο Όσκαρ Πιστόριους δολοφόνησε την Ρίβα Στέενκαμπ τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου το 2013 μέσα στο σπίτι του. Είχε ισχυριστεί ότι νόμιζε ότι κάποιος είχε μπει μέσα στο σπίτι.

πηγή: DailyMail

 

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ