ΣΥΡΙΖΑ: Μοίρασε τις θέσεις ο Αλέξης – Ποιους θα ανακοινώσει στη συνεδρίαση της ΚΟ

Τέλος στα σενάρια θα βάλει κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας το απόγευμα της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ανακοινώσει τους «εκλεκτούς» του για τις κρίσιμες θέσεις στο κόμμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες διάδοχος του Πάνου Σκουρλέτη θα είναι η Όλγα Γεροβασίλη η οποία έχει διατελέσει και κυβερνητική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Αλέξη Τσίπρα. Ο νέος γραμματέας θα έχει δύσκολο έργο καθώς σε μεγάλο βαθμό θα επιφορτιστεί με το άνοιγμα που επιχειρείται στο κόμμα.

Στη θέση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα προτείνει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, φροντίζοντας με αυτόν τον τρόπο να εκπροσωπηθούν τρεις διαφορετικές και ισχυρές τάσεις του κόμματος.

Στη θέση του διευθυντή της ΚΟ θα προτείνει τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, με αναπληρωτή τον Κώστα Βασιλάκη.

Για τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής θα προτείνει τον Δημήτρη Βίτσα.

Επίσης, θα οριστεί νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο πρώην πρωθυπουργός αποφάσισε να απαλλάξει την Έφη Αχτσιόγλου και θα προτείενει τον Αλέξη Χαρίτση, ενώ η Ράνια Σβίγκου θα αναλάβει υπεύθυνη για την ευρωπαϊκή πολιτική.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ