Βούτσης: Ως Πρόεδρος της Βουλής υλοποίησα το 90% όσων είχα πει


Τον προσωπικό του απολογισμό έκανε ο απερχόμενος Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, για τα τέσσερα χρόνια που υπηρέτησε από το τρίτο θεσμικό αξίωμα της χώρας.

Μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο κ. Νίκος Βούτσης αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο της Βουλής αλλά έδωσε και το στίγμα του για την επόμενη ημέρα, λέγοντας ότι «είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που ως βουλευτής και πρώην Πρόεδρος της Βουλής, που ο Κανονισμός της Βουλής παρέχει αυξημένες θεσμικές δυνατότητες και ρόλο, θα συνεχίσω να διαδραματίζω πολιτικό ρόλο, στο πλαίσιο της βουλευτικής παρουσίας που είχα και τις τέσσερις προηγούμενες φορές».

Για τον νέο Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, που η θητεία του θα ξεκινήσει το πρωί της Πέμπτης (18.07.2019), ο κ. Νίκος Βούτσης είπε ότι «είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία, όλη την περασμένη εβδομάδα και είναι έτοιμος να διαδραματίσει το ρόλο του. Όχι μόνο για όλα τα θέματα αλλά τον φέραμε και σε επαφή με τον γενικό γραμματέα, τους ειδικούς γραμματείς αλλά και τους γενικούς διευθυντές της Βουλής και τους προϊσταμένους, και πάντα ως πρώην πρόεδρος της Βουλής θα είμαι δίπλα του στην δουλειά θα έχει να κάνει».

Ο κ. Βούτσης σημείωσε επίσης πως υλοποίησε το 80 με 90% των όσων είχε αναφέρει στον εναρκτήριο λόγο του ως πρόεδρος της Βουλής, και έτσι αισθάνεται υπερήφανος για τον τρόπο με τον οποίο κλείνει γι ο πολιτικός αυτός κύκλος.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ