Αυγενάκης – UEFA: Βία, στημένα και… Παγκρήτιο. Αποκάλυψη για το κονδύλι του στεγάστρου

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε για πρώτη φορά με τους ξένους αξιωματούχους της FIFA και της UEFA. Στημένα, βία και στέγαστρο Παγκρήτιου τα θέματα που… έπεσαν στο τραπέζι.

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τους αξιωματούχους της FIFA (Φούσεκ) και της UEFA (Λάκοβιτς, Ρηγόπουλος, Γεωργίου).

Η συνάντηση επικεντρώθηκε στα θέματα βίας και τα «στημένα» παιχνίδια, ενώ έβγαλε και μια σημαντική είδηση για το θέμα του στεγάστρου στο Παγκρήτιο Στάδιο, το οποίο δεν ήταν έτοιμο για τα εντός έδρας ματς της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2020.

Όπως αποκαλύφθηκε, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είχε εγκρίνει κονδύλι για το σκέπαστρο στο Παγκρήτιο Στάδιο, προκειμένου η Εθνική ομάδα να παίξει εκεί με την Ιταλία και την Αρμενία.

Η ΕΠΟ δεν χρησιμοποίησε το κονδύλι αυτό, το σκέπαστρο δεν επισκευάστηκε και γι’ αυτό η “Γαλανόλευκη” αγωνίστηκε στο ΟΑΚΑ. Το συγκεκριμένο κονδύλι θα “ξεπαγώσει” άμεσα, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο.

«Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, η οποία είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί και θα εξελιχθεί σε μια καλή συνεργασία, έτσι ώστε να κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να έχουμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, ένα ποιοτικότερο ποδόσφαιρο και να δώσουμε τη δυνατότητα στις οικογένειες να επιστρέψουν ξανά στα γήπεδα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα από τους υψηλόβαθμους του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, πρέπει κι εμείς από τη δική μας πλευρά να κάνουμε αυτό που πρέπει, και θα το κάνουμε, συνεργαζόμενοι με όλες τις πλευρές για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο στόχος είναι κοινός, σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Γι’ αυτό τον λόγο και ξεκινάμε μια προσπάθεια σήμερα, θεμελιώνοντας μια καλή και έντιμη συνεργασία» τόνισε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση, ο διευθυντής των εθνικών ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, τόνισε ότι η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, συμπεριλαμβανομένης και της ΕΠΟ, θα συνεχίσει να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και στο μέλλον, προκειμένου να αντιμετωπιστούν όλα τα διαφορετικά θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Να αναφέρουμε ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού δέχθηκε πρόσκληση από τον πρόεδρο της UEFA, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Super Cup στην Κωνσταντινούπολη (14 Αυγούστου), ενώ στο περιθώριό του θα έχουν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν από κοντά μείζονα θέματα που αφορούν την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με την αντιπροσωπεία της UEFA είχε και πιο… χαλαρές στιγμές, αφού οι./.. φιλοξενούμενοι του υφυπουργού Αθλητισμού ήρθαν άκρως διαβασμένοι στην Αθήνα. Ακόμα και για τις οπαδικές προτιμήσεις του κ. Αυγενάκη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αποκάλυψε την αγάπη του για τον ΟΦΗ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here