Καραλής: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για ρατσιστικές επιθέσεις. Ο μαύρος και τα… βουντού


Ο Εμμανουήλ Καραλής βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (15.07.2019) στην Ελλάδα, έχοντας κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο επι κοντώ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου Κ23 που διεξήχθη στο Γκέβλε της Σουηδίας. Πλέον, ο Έλληνας αθλητής έχει μπροστά του την υπόθεση με τους ισχυρισμούς του, για ρατσιστική επίθεση από τον προπονητή, Δημήτρη Κυτέα.

Η εισήγηση της δικαστικής επιτροπής της ομοσπονδίας όσον αφορά την καταγγελία του Εμμανουήλ Καραλή εναντίον του Δημήτρη Κυτέα παίρνει το δρόμο προς το το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του “Sport24.gr”, υπάρχουν τέσσερις ένορκες καταθέσεις (μεταξύ των οποίων δύο αθλητριών και ενός αθλητή του στίβου), που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του Εμμανουήλ Καραλή για τις ρατσιστικές επιθέσεις εις βάρος του από τον Δημήτρη Κυτέα!

ΣΕΓΑΣ για Καραλή: «Ρατσιστικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση στον αθλητισμό»

Στις καταθέσεις αυτές, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τονίζεται ότι ο Δημήτρης Κυτέας αποκαλεί τον Εμμανουήλ Καραλή πάντα με τον χαρακτηρισμό «ο μαύρος», χωρίς ποτέ να λέει έστω τ’ όνομά του!

Επίσης, υπάρχουν άσχημοι χαρακτηρισμοί για τον πατέρα του και τη μητέρα του, ενώ γίνεται λόγος ακόμα για… βουντού, ώστε να κάνει κακό στους ανταγωνιστές του.

Καταγγελία Καραλή: Ο προπονητής απαντά με μηνύσεις στις ρατσιστικές κατηγορίες!

Οι μαρτυρίες αναφέρουν ακόμα πως ο συγκεκριμένος προπονητής έχει πει πως είναι προσβολή κάποιος να φωτογραφίζεται μαζί με τον Καραλή λόγω του χρώματός του και πως οι μαύροι από τη φύση τους είναι χαζοί!

Πλέον, αναμένεται η τελική εισήγηση προς το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, το οποίο θα πάρει και την απόφαση για το μέλλον του Δημήτρη Κυτέα.

ΠΗΓΗ: sport24.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ