Όταν τα χρόνια τους περάσουν. Η ATP “τρολάρει” τους κορυφαίους τενίστες (pics)


Ο Ρότζερ Φέντερερ θα γιορτάσει σε λίγες ημέρες τα 38α γενέθλια του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ευχήθηκε να είναι το ίδιο ικανός με τον Ελβετό, όταν φτάσει αυτή την ηλικία και η ATP είχε διάθεση για τρολάρισμα.

Το Wimbledon τελείωσε πριν από λίγα 24ωρα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους φίλους του τένις και του αθλητισμού, την ώρα που η ATP… τρίβει τα χέρια της.

Ο Ρότζερ Φέντερερ έδειξε πως ακόμα και στα 38 του χρόνια μπορεί να προσφέρει τεράστιες συγκινήσεις, Τζόκοβιτς και Ναδάλ κατάφεραν να μας δώσουν απίστευτες στιγμές, με τον Σέρβο να κερδίσει το τουρνουά, ενώ οι υπόλοιποι γνωστοί τενίστες, έδειξαν πως μπορούν να τα.. δώσουν όλα στις “μάχες” τους.

Οι φίλαθλοι του τένις επιθυμούν την παραμονή των αθλητικών τους… ηρώων στην αγωνιστική δράση και φυσικά σε αυτή την καλή αγωνιστική κατάσταση και η ATP έχει όρεξη για τρολάρισμα!

Τα αστεία κολάζ της ATP παρουσιάζουν τους κορυφαίους τενίστες (σ.σ. μεταξύ αυτών οι Φέντερερ, Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Τιέμ, Τσιτσιπάς, Κύργιος και Νισικόρι) με γερασμένο πρόσωπο, αλλά να παραμένουν στα κορτ. Μέχρι τα γεράματα στη δράση…



Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ