ΑΝΤ1: Έρχεται με ανανεωμένο πρόγραμμα – Οι νέες εκπομπές, οι σειρές και τα πρόσωπα έκπληξη (photos)


Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 έδωσε μια μικρή γεύση για όσα πρόκειται να συμβούν από τη νέα χρονιά και παρουσίασε στους δημοσιογράφους ποιες εκπομπές και σειρές συνεχίζουν, ποια είναι τα νέα projects που εντάσσονται στο πρόγραμμα και τι πρόκειται να συμβεί με τους παρουσιαστές του.

Την Τρίτη 16/7/2019 το κανάλι του Αμαρουσίου παρουσίασε το νέο του πρόγραμμα, δίνοντας μια πρόγευση για όσα πρόκειται να δούμε από την καινούργια τηλεοπτική χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του καναλιού Τζώρτζης Ποφάντης φάνηκε πολύ αισιόδοξος για το πρόγραμμα που έχει συσταθεί, το οποίο θα περιλαμβάνει ενημέρωση, ψυχαγωγία, τηλεοπτικές σειρές και shows, κάνοντας λόγο για ένα γεμάτο πρόγραμμα, καθώς θα έχει ροή από τις 6 το πρωί μέχρι τις 2 το βράδυ.

«Έχουμε στήσει ένα full πρόγραμμα, το οποίο θα ξεκινά από τις 6 το πρωί και θα τελειώνει στις 2 το βράδυ» τόνισε.

Φυσικά ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει για 28η χρονιά να καλημερίζει και να ενημερώνει τους τηλεθεατές με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», όπως και η Φαίη Σκορδά με το «Πρωινό» της. Ο Chief Content Officer του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε φυσικά και στο Νίκο Χατζηνικολάου, τη Ρίτσα Μπιζόγλη και τη Μαρία Σαράφογλου, κύριους πυλώνες της ενημέρωσης για τον σταθμό.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τζώρτζης Ποφάντης εστίασε στην ψυχαγωγία και όσα πρόκειται να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του σταθμού, κάνοντας αναφορά στις εκπομπές που συνεχίζουν, στις εκπομπές που έρχονται για πρώτη φορά και αναφέρθηκε εκτενώς στη μυθοπλασία, όπου δίνει ιδιαίτερη βάση ο σταθμός.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ PROJECTS

THE FINAL FOUR

The Final FourThe Final Four

H Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει στο τιμόνι της παρουσίασης του «Ρουκ Ζουκ», ενώ παράλληλα αναλαμβάνει και νέο ρόλο, καθώς θα παρουσιάζει επίσης το καινούργιο talent show του σταθμού «The Final Four».

«Πρόκειται για μια καινούργια πρόταση στην τυπολογία των talent shows. Είναι ένας μουσικός διαγωνισμός όπου ο νικητής κερδίζει συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία και συνεργασία με μουσικό σχήμα» ανέφερε, ενώ η κριτική επιτροπή θα ανακοινωθεί περί τα τέλη του μήνα. Μάλιστα, το εν λόγω show θα αποτελείται από μαγνητοσκοπημένα επεισόδια και ο τελικός θα είναι live κατά τα πρότυπα του «YFSF».

MY BEST FRIENDS FEAR

Σάββας ΠούμπουραςΣάββας Πούμπουρας

Άλλη μια νέα πρόταση έρχεται και έχει να κάνει με τον φόβο και θα μοιάζει ελαφρώς με το παλαιότερο «Πλάκα κάνεις» και το «Scare Tactics». Παρουσιαστής του show θα είναι ο Σάββας Πούμπουρας και αυτό που χρειάζεται είναι οι φίλοι των συμμετεχόντων-θυμάτων να «καρφώσουν» τις φοβίες τους και να ξεκινήσει το γέλιο.

FOOTBAL STORIES

Μια ακόμη εκπομπή έρχεται να προστεθεί στο πρόγραμμα του σταθμού με παρουσιαστές τον Γιώργο Λέντζα και τον Άγγελο Κουρτίδη.

Μάλιστα έχουν γίνει ήδη κάποια γυρίσματα στο εξωτερικό, ενώ το μικρό απόσπασμα που μας προβλήθηκε από το επεισόδιο της Ολλανδίας προμηνύει μια ενδιαφέρουσα εκπομπή με νέα οπτική. Όσον αφορά στο περιεχόμενο, μελετούν τις κοινωνικές αντιπαλότητες συνθήκες που δημιουργούν αντιπαλότητες στον χώρο του ποδοσφαίρου.

THE 2NIGHT SHOW

Γρηγόρης ΑρναούτογλουΓρηγόρης Αρναούτογλου

To late night show του σταθμού με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνεχίζει και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, ευελπιστώντας να συνεχίσει να κρατά καλή συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό.

YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR & STILL STANDING

To ΥFSF επιστρέφει τον Ιανουάριο με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου, όπως και το Still Standing θα συνεχίσει να αποτελεί απογευματινή παρέα στους τηλεθεατές του σταθμού.

Ακόμη, αποσαφηνίστηκε ο λόγος για τον οποίο ο ΑΝΤ1 δεν θα συνεργαστεί με την Acun Medya παρά τα όσα είχαν ειπωθεί.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Και το Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1 πρόκειται να είναι γεμάτο και πλήρες, καθώς ο Τζώρτζης Ποφάντης ανέφερε πως οι εκπομπές «Υγεία πάνω απ’ όλα», «Thrive», «Street Food» και «Dina’s Bakery» με την Ντίνα Νικολάου έχουν θέση στο πρόγραμμα του καναλιού. Θέση έχουν φυσικά και οι ελληνικές και ξένες ταινίες αποτελώντας κομμάτι του προγραμματισμού.

Όσον αφορά στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού είναι σαν σκέψη από τον Ιανουάριου κι έπειτα.

ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ

Ο Τζώρτζης Ποφάντης αναφέρθηκε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στην μυθοπλασία και φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος. Μάλιστα, ανέφερε ποιες είναι οι σειρές που συνεχίζουν και ποιες είναι αυτές που εντάσσονται στο πρόγραμμα του καναλιού.

Οι σειρές που συνεχίζουν λοιπόν είναι: «Μην Ψαρώνεις», «Πέτα τη Φριτέζα», «Γυναίκα χωρίς όνομα» και «Επιστροφή».

«Ήταν η επένδυσή μας και απέδωσε καρπούς, ενώ θα δώσουμε παραπάνω μυθοπλασία» ανέφερε ο Τζώρτζης Ποφάντης.

Νέες Σειρές

Στον ΑΝΤ1 θα δούμε και νέες τηλεοπτικές σειρές που αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Η κωμωδία «Αν ήμουν πλούσιος» θα αποτελέσει την καινούργια κωμική σειρά του σταθμού, ενώ απ’ ότι φάνηκε από το τρέιλερ της Χιλιανής παραγωγής πρόκειται να χαρίσει άπλετο γέλιο στους τηλεθεατές.

Ακόμη, η σειρά «Άγριες Μέλισσες» είναι η νέα δραματική σειρά εποχής του σταθμού, καθώς διαδραματίζεται στο 1958. Τα πλάνα που είδαμε από την εν λόγω παραγωγή προμηνύουν κάτι πολύ φιλόδοξο και καλαίσθητο, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι αποτελεί την πρώτη σειρά εποχής μετά «Το Νησί», όμως η σύγκριση δεν είναι εύλογη.

Στο πρόγραμμα πρόκειται να δούμε και την επαναφορά του «Καφέ της Χαράς», λεπτομέρειες του οποίου σας έχουμε γνωστοποιήσει νωρίτερα. Η πρεμιέρα του ορίζεται για τον Ιανουάριου και οι ήρωες ξανασυναντιούνται 15 χρόνια μετά την 3η σεζόν.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι ο Θοδωρής Κυριακού αποφάσισε να δημιουργήσει μια Ακαδημία Σεναρίου, με σκοπό να παράγεται πρωτογενές υλικό χωρίς να χρειάζεται να παίρνουν ξένα formats με μεγάλη συχνότητα και να τα προσαρμόζουν στα δεδομένα της ελληνικής πραγματικότητας.

Συνεργασία ΑΝΤ1 και Μάρκου Σεφερλή

Ο γνωστός ηθοποιός έχει δηλώσει ότι πρόκειται να επανέλθει στην τηλεόραση και ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού ανέφερε ότι συζητούν για τον Ιανουάριο και μετά, ενώ έχουν πέσει δύο προτάσεις στο τραπέζι τις οποίες και συζητούν.

Ninja Warrior και ο λόγος που δεν θα προβληθεί

Το συγκεκριμένο project δεν πρόκειται να προβληθεί, καθώς όπως ανέφερε ο Τζώρτζης Ποφάντης όταν έκαναν τον τελικό προϋπολογισμό συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορεί να βγει στον αέρα κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση.

«Πάθαμε μια ταραχή όταν κάναμε τον τελικό προϋπολογισμό» είπε με χιουμοριστική διάθεση.

Ο ΑΝΤ1 έχει βάλει τα δυνατά του κι έχει σκοπό να χαρίσει στους τηλεθεατές ένα γεμάτο πρόγραμμα! Η συνέχεια επί της οθόνης…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ