Βαλάντης: Κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ως παρουσιαστής με τηλεπαιχνίδι (photos)

Ο Βαλάντης ετοιμάζεται για το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα. 

Ο τραγουδιστής επιστρέφει στην τηλεόραση, αυτή τη φορά ως παρουσιαστής.

Όπως, αποκάλυψε ο ίδιος θα παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι σε μεγάλο κανάλι.

Καλοκαίρι και περιοδεία; Καλοκαιρινό τούρ;

«Μου αρέσει να είμαι στάσιμος και να γυρίζω από μέρος σε μέρος. Να αλλάζω παραστάσεις να γυρίζω και να συναντάω την αγάπη του κόσμου που τόσο με έχει στηρίξει»

Τι άλλο ετοιμάζεις;

«Θα σου πω κάτι που δεν έχει βγει ακόμα. Έχω γράψει ένα τηλεπαιχνίδι και θα το παρουσιάσω σε μεγάλο κανάλι από Σεπτέμβρη. Θα είμαι παρουσιαστής. Ήδη έχουμε κάνε το πιλοτικό κι όπως όλα δείχνουν θα είμαστε στον αέρα»

Αυτό πως προέκυψε;

«Γενικά ο Θεός μου έδωσε ταλέντα. Να γράφω να τραγουδάω να κάνω πολλά πράγματα. Μου έδωσε το χάρισμα της δημιουργίας έτσι και έγινε. Δημιουργώ πολλά πράγματα και με γεμίζουν. Επίσης έχω γράψει άλλο ένα κόνσεπτ παιχνιδιού που θα παίξει με άλλο παρουσιαστή μεγάλο»

Οικογένεια; Έχεις τρία παιδιά. Πως αισθάνεσαι;

«Είμαι χαρούμενος για τα παιδιά μου. Ο γιος μου είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και αντράκι πια. Οι κόρες μου το ίδιο. Όμορφες και καλά παιδιά. Τα βλέπω περνάω χρόνο μαζί τους και είμαι μια χαρά και αυτά επίσης»

Σκέπτεσαι για ακόμα ένα;

«Όχι δεν το νομίζω. Βέβαια δεν στο αποκλείω κιόλας αλλά θεωρώ πως είναι καλό να κάνεις παιδιά και να τους δίνεις χρόνο πολύ για να μεγαλώνουν σωστά. Θα πρέπει να αφιερωθώ στα παιδιά μου και αυτό όπως καταλαβαίνεις απαιτεί να μην έχω τόσο δουλειά»

Δεν λες ποτέ όχι σε φιλανθρωπικούς σκοπούς; Το ξέρω καλά αυτό. Γιατί;

«Καταρχήν είμαι γονιός κι όποτε μου ζητήσουν κάτι θα το κάνω από αγάπη. Δεν υπάρχει λόγος να λές όχι όταν είναι να προσφέρεις κάτι τόσο σημαντικό στην ζωή σου που είναι η ανθρωπιά και η αγάπη. Θέλω να αλλάξουν κάποια πράγματα και με αυτό τον τρόπο το προσπαθώ. Παρακαλάω να γίνονται τέτοια πράγματα και όσο μπορούμε να βοηθάμε. Είμαστε άνθρωποι … κι αν δεν είμαστε καλό θα ήταν να γίνουμε»

Γιατί δεν ασχολήθηκες με πολιτική; Δεν ήθελες; Ίσως θα το κατάφερνες αυτό;

«Γιατί η πολιτική δεν κάνει για αυτό. Πραγματικά μου έγιναν πολλές προτάσεις για να ασχοληθώ αλλά δεν ήθελα. Καταλαβαίνεις λόγω γνωριμιών μου το πρότειναν πάρα πολλοί όλο αυτό. Έβλεπα τι κάνουν και ξεχώρισα και καλούς και λαμόγια. Θέλω να σου πω ότι είναι πιο πολλά τα λαμόγια. Οπότε γιατί να προσπαθήσω να κάνω κάτι καλό και να κοντραριστώ μαζί τους; Θα το κάνω κι ας μην είμαι στην πολιτική. Από την θέση που είμαι την Ανθρώπινη θα το κάνω καλύτερα».

Πώς σου έχει έρθει όλο αυτό;

«Γενικά δεν μου αρέσουν πολλά πράγματα. Πέρασα από το Μάτι την προηγούμενη βδομάδα και πραγματικά έχασα πάσα ιδέα. Λογικό ήταν να καούν άνθρωποι.. χάνεσαι εκεί μέσα δεν υπάρχει τίποτα.. είναι ένα χάος δρόμοι… Πρέπει γενικά να αλλάξει η νοοτροπία μας να σκεφτόμαστε διαφορετικά και το βασικότερο να μην λέμε ψέματα» δήλωσε στην εφημερίδα Μπαμ.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ