Κατερίνα Ζαρίφη: «Θα ξανασυνεργαζόμουν με την Ελένη» (photos)


Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλά για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία είναι τεράστιο κεφάλαιο στην καριέρα της στην TV, όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε επίσης αν θα βρισκόταν ξανά στο πλευρό της Μενεγάκη, ενώ σχολίασε σε τι έχει αλλάξει προς το καλύτερο και σε τι προς το χειρότερο η ψυχαγωγία στην τηλεόραση.

Ελένη Μενεγάκη. Μεγάλο κεφάλαιο της καριέρας σου…

«Τεράστιο».

Τι αναμνήσεις σου έχει αφήσει αυτή η συνεργασία και θέλω να μου πεις αν θα την επαναλάμβανες κάποια στιγμή στο μέλλον.

«Η Ελένη είναι το βασικό μου κομμάτι στην τηλεόραση. Αναγνωρισιμότητας και αναγνώρισης. Εχω πολύ καλή σχέση με την Ελένη. Δύο φορές τον χρόνο πάντα την επισκέπτομαι, θυμόμαστε τα παλιά και περνάμε καλά Είναι DΝΑ. Αναμφισβήτητη τηλεοπτική χημεία Δεν λέω «όχι» σε καμία συνεργασία αρκεί πια να είναι προκαθορισμένο αυτό που θα κληθώ να κάνω. Δεν θέλω πισωγυρίσματα κάνοντας πράγματα που έχω ξανακάνει και ενδεχομένως βγουν «σούπες». Αν υπάρχει ένα πλαίσιο καθαρής συνεργασίας, φυσικά θα ξανασυνεργαζόμουν με την Ελένη. Η Ελένη εκεί τηλεοπτικό «ψωμί«. Φροντίζει και ανανεώνεται και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Η Ελένη αναπνέει για την τηλεόραση και η τηλεόραση για την Ελένη».

Σε τι έχει αλλάξει προς το καλύτερο και σε τι προς το χειρότερο η ψυχαγωγία στην τηλεόραση;

«Καταρχήν έχει αλλάξει προς το καλύτερο ο τρόπος της εισόδου στην τηλεόραση για να αναδειχθεί ένα τηλεοπτικό πρόσωπο. Τι εννοώ: Παλαιότερα με ένα δηκτικό σχόλιο και μια βρισιά έκανες καριέρα, έστω και για δύο σεζόν. Αυτό έχει τελειώσει. Ακόμη και στα talent shows βλέπουμε κρίσεις από τις επιτροπές με θετικό σχόλιο και γνώση. Προς τα εκεί είναι το μέλλον της ψυχαγωγίας. Από την άλλη υπάρχουν και τα ριάλιτι εγκλεισμού, όπως το «Power Of Love». Δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα. Γέλασα πολύ με ατάκες, αλλά αυτό το κομμάτι δεν έχει πια ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή. Δεν μπορούσα να τις βλέπω κάθε μέρα ντυμένες σαν κουμπάρες στην Ανάβυσσο -και εγώ με τη φόρμα στον καναπέ- να τρώνε κοτομπουκιές και να λένε «σήμερα ερωτεύτηκα τον Κώστα, χωρίσαμε και μεθαύριο θα είμαι με τον Γιάννη». Βέβαια ό,τι δεν θες, δεν το βλέπεις. Γι’ αυτό υπάρχει το τηλεκοντρόλ. Βρίσκω πολύ θετική την επένδυση στη μυθοπλασία. Εγιναν φέτος καλές σειρές», λέει στο tv έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ