«Λόγω τιμής»: Φιλίες που δοκιμάζονται 20 χρόνια μετά


Η παρέα των νέων της Πάτρας επιστρέφει με το «Λόγω Τιμής» ύστερα από δύο δεκαετίες και στη ζωή τους έχουν προκύψει αλλαγές που θα ξεδιπλωθούν στους δέκτες μας από το φθινόπωρο στον ΣΚΑΪ.

Φιλία και αγάπη. Καριέρα και οικογένεια. Σύντροφοι και παιδιά. Η συντροφιά αυτή ξεκίνησε την κοινή της ζωή τη δεκαετία του 1990. Και η ζωή αυτή συνεχίζεται στο σήμερα… 20 χρόνια μετά στη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μια παρέα φίλων έρχεται ξανά, για να θυμίσει στο τηλεοπτικό κοινό την αξία της φιλίας. Η ιστορία σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου, συνεχίζει να γράφεται με εντατικούς ρυθμούς στην Αθήνα, ύστερα από απαιτητικά, αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακά γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στα Κύθηρα.

«Το «Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά» είναι ένα υπέροχο ταξίδι με συνταξιδιώτες παλιούς και καινούργιους αγαπημένους φίλους. Ενα ταξίδι γεμάτο αναμνήσεις, όμορφες εικόνες, συγκίνηση, χαρά, αγάπη, αλλά πάνω απ» όλα αλήθεια. Εύχομαι ο κόσμος να το αγαπήσει όσο το αγαπήσαμε κι εμείς. Είναι και θα είναι πάντα για μας το «Λόγω Τιμής» της ζωής μας» αναφέρει η δημιουργός στο tv εθνος.

Τη σκηνοθεσία και στον νέο κύκλο της σειράς που προβλήθηκε για πρώτη φορά το φθινόπωρο του 1996 από το Mega υπογράφει ο Λάμπης Ζαρουτιάδης. «Είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό και γοητευτικό να ξαναβρίσκεσαι με την ίδια παρέα ύστερα από τόσα χρόνια, όταν τόσα πολλά έχουν μεσολαβήσει και αλλάξει στις ζωές όλων μας και παρ» όλα αυτά να μοιάζει σαν να μην πέρασε μια μέρα» αποκαλύπτει ο γνωστός σκηνοθέτης στο περιοδικό.

Με βασικό «πυρήνα» ηρώων την επταμελή παρέα της Πάτρας, τον Μάνο (Αλκής Κούρκουλος), την Ηρώ (Βίκυ Βολιώτη), τον Μιχάλη (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), τη Μάνια (Χριστίνα Αλεξανιάν}, τον Βασίλη (Δημήτρης Αλεξανδρής], τον Αρη (Γιώργος Πυρπασόπουλος) και την Αθηνά (Αγγελική Δημητρακοπούλου) θα δούμε τα νέα πρόσωπα που έχουν μπει στη ζωή τους και που αναπόφευκτα δημιουργούν νέες πλοκές.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ