Η απίστευτη αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για την Μουρμούρα (photos)


Ο δημοφιλής ηθοποιός, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα και μίλησε για όλα, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για τη «Μουρμούρα» που δεν περιμέναμε.

Μίλησε επίσης και για το ρόλο που υποδύεται στην παράσταση «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας».

Από το μιούζικαλ «Ματίλντα» και τα άκρως απαιτητικά γυρίσματα του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», στην περιοδεία της παράστασης «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» και δη χωρίς ανάσα…

Χωρίς ανάσα, όπως το λες… Παράσταση, πρόβα, γύρισμα και ξανά από την αρχή. Έχω συνηθίσει τους ρυθμούς αυτούς και ξέρεις τι με παρηγορεί σε όλο αυτό; Ότι η κούραση που έχω είναι γλυκιά, αφού κάνω αυτό που πραγματικά αγαπώ, χωρίς τις παραμικρές εκπτώσεις! Έτσι που έχει αγριέψει η κρίση, αναγκάζονται πολλοί να κάνουν εκπτώσεις και τους κατανοώ απόλυτα. Εγώ ευτυχώς υπάρχω μόνο σε πράγματα που αγαπώ και με εκφράζουν. Κι αυτό κάνει γλυκιά την κούραση, που όντως είναι πολύ μεγάλη, το ξέρεις κι εσύ από τα δικά σου τρεξίματα.

Μεγαλώνουμε και μικραίνουν οι αντοχές μας, αυτή είναι η αλήθεια. Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» πήρε «πράσινο φως» και για του χρόνου.

Πάμε για επτά χρόνια «Μουρμούρας». Η συγκινητικά μεγάλη ανταπόκριση του κοινού στη σειρά μας είναι που έφερε τελικά το πράσινο φως που λες.

Στη gallery που ακολουθεί, θα δείτε τι αποκάλυψε για τη «Μουρμούρα»:

Είχαν ακουστεί κάποια σενάρια ότι ίσως δεν θα συνεχιζόταν, αλλά στη διαδρομή πήραν φωτιά τα τηλέφωνα του ALPHA...

Στον νέο κύκλο θα μείνετε μαζί με την ηρωίδα που παίζει η Κλέλια Ρένεση;

Έχετε κάνει ήδη γυρίσματα για τον νέο κύκλο ή θα ξεκινήσετε μέσα στο καλοκαίρι;

Όχι, όχι! ! Τελειώσαμε τα φετινά επεισόδια και θα ξεκινήσουμε μέσα στον Αύγουστο για τα καινούργια. Είναι μια δουλειά που έχω αγαπήσει πολύ και που δεν περίμενα ότι θα μακροημέρευε τόσο. Στον τρίτο χρόνο λέγαμε «άντε, άλλος ένας» κι έρχεται πλέον ο έβδομος… Χωρίς να έχει «ξεχειλώσει» διόλου η σειρά και αυτό είναι -πιστεύω-το σημαντικό! Όλη η ομάδα που φτιάχνει αυτή τη δουλειά δίνει τον καλύτερο της εαυτό και ανεβάζει όλο και ψηλότερα τον πήχυ. Το τηλεοπτικό κοινό το εισπράττει αυτό και μας ανταμείβει.

Σου δείχνει και στον δρόμο την αγάπη και τον θαυμασμό του ο κόσμος, Βλαδίμηρε;

Ναι, είναι πολύ ζεστοί και γενναιόδωροι, με σταματάνε και μου λένε υπέροχα λόγια. Με νιώθουν κομμάτι τους, δικό τους άνθρωπο κι αυτό με συγκινεί πολύ… Αλήθεια στο λέω, είπε στη Real Life.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ