Τα είπαν στη Βουλή Μητσοτάκης – Καραμανλής

17/07/2019 14:19

Συνάντηση σχεδόν μισής ώρας είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης (17.07.2019) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Κώστα Καραμανλή, στο γραφείο του πρώτου στη Βουλή.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Καραμανλής συναντήθηκαν μετά την ορκωμοσία των βουλευτών, με τον πρώην πρωθυπουργό να κάνει… ντρίπλα σε όσους τον περίμεναν. Μπήκε από την πίσω πόρτα στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ και δεν τον είδε κανείς. Και όταν τελείωσε η συνάντηση βγήκε από την κύρια πόρτα, χαμογελαστός.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Μητσοτάκης – Καραμανλής συζήτησαν τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, καθώς και τις προοπτικές που διανοίγονται για την χώρα μας μετά τη νίκη της ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές. Φωτογραφία InTime NewsΦωτογραφία InTime News

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον κ. Καραμανλή για τη θερμή στήριξη και τη συμβολή του στη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ

Πηγή: www.newsit.grΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης