Κορυφαίοι αθλητές στο τιμόνι της προπονητικής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ

Σπούδασε προπονητική δίπλα σε καταξιωμένους αθλητές!

Μετά τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ Φραγκίσκο Αλβέρτη, άλλοι δυο πρωταθλητές ανήκουν στην εκπαιδευτική ομάδα του τομέα προπονητικής. Ακολουθώντας το παράδειγμα του Γενικού Διευθυντή των τμημάτων υποδομής – ακαδημιών μπάσκετ του Παναθηναϊκού (PAO BC ACADEMY) και team manager της ομάδας μπάσκετ ανδρών, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Βάσω Καραντάσιου αναλαμβάνουν τα ηνία στην κολύμβηση και το volley αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο πρώτος έλληνας κολυμβητής που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης με 8 πανελλήνια ρεκόρ στην κολύμβηση, 7 τελικούς σε Παγκόσμιους Αγώνες, 7 Μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και 3 Συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες θα μυήσει τους σπουδαστές στα μυστικά του υγρού στίβου.

Η Βάσω Καραντάσιου παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο beach volley, θα διαμορφώσει με την πλούσια εμπειρία της επιτυχημένους προπονητές ομαδικών αθλημάτων. Με 74 Διεθνείς διακρίσεις, 12 Πανελλήνια Πρωταθλήματα, 3 Συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η προσθήκη της Καραντάσιου στο εκπαιδευτικό δυναμικό του ΙΕΚ ΣΒΙΕ προσδίδει ιδιαίτερο κύρος στις σπουδές προπονητικής.

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ θα συνεχίζει να εξασφαλίζει στους σπουδαστές του μοναδικές μαθησιακές εμπειρίες δίπλα σε καταξιωμένους αθλητές προκειμένου να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις του τομέα εξειδίκευσης τους.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ