Αλεξάνδρα Καϋμένου: «Θα μπορούσα στο μέλλον να ασχοληθώ με την ψυχαγωγία» (Photos)

Η Αλεξάνδρα Καϋμένου είναι το νέο πρόσωπο της πρωινής εκπομπής του Ant1.

H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της για την πρώτη της απόπειρα στην παρουσίαση, καθώς από τις 15 Ιουλίου μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη βρίσκεται στην παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί».

Πως αποφάσισες να γίνεις δημοσιογράφος;

«Οι καθηγητές μου στο σχολείο με παρακίνησαν να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία. Παρότι ήμουν στη θετική Κατεύθυνση, έβλεπαν την κλίση που είχα και στα θεωρητικά μαθήματα, κυρίως στη Γλώσσα, και μου είπαν ότι καλό θα ήταν να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία.

Έτσι λοιπόν, αφού πέρασα στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Γεωγραφίας -μια σχολή που έχω σκοπό να τελειώσω-, αποφάσισα να ακούσω τη συμβουλή των καθηγητών μου και πήγα παράλληλα και στη σχολή του ΑΝΤ1. Έτσι ξεκίνησε το ταξίδι μου στη δημοσιογραφία»

Γιατί διάλεξες την ενημέρωση από την ψυχαγωγία;

«Όταν πρωτοπήγα στη σχολή, δεν ήξερα καν με τι θα ήθελα και θα μπορούσα να ασχοληθώ, είτε αυτό λέγεται ραδιόφωνο, είτε τη­λεόραση, είτε εφημερίδα. Αργότερα, ξεκίνησα να κάνω την πρακτική μου στο αθλητικό δελτίο, σκεπτόμενη ότι δεν έχει πολλές γυναίκες. Βέβαια, δεν ήξερα και πολλά αθλητικά και δεν κατάφε­ρα να επιβιώσω σε αυτόν τον κλάδο.

Στη συνέχεια, έβαλα στόχο να ασχοληθώ με την ενημέρωση. Ωστόσο, έκανα και κάποια δο­κιμαστικά στην ψυχαγωγία, αλλά δεν μου κέντρισε το ενδιαφέ­ρον αυτός ο τομέας. Με κέρδισε π ενημέρωση και το γεγονός ότι μπορώ να ασχολούμαι με πολλά και διαφορετικά θέματα. Χωρίς να θέλω να θίξω την ψυχαγωγία, δίνουμε κάτι ουσιαστικό στον κόσμο. Είμαστε οι άνθρωποι που παρουσιάζουμε τα θέματα της επικαιρότητας»

Αφήνεις ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθείς στο μέλλον και με την ψυχαγωγία;

«Ποτέ στη ζωή μου δεν λέω ποτέ. Οπότε, θα μπορούσα στο μέλ­λον να ασχοληθώ με την ψυχαγωγία. Βέβαια, η ενημέρωση εί­ναι η λατρεία μου», λέει στο Mytv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ