Στέλλα Μιζεράκη: Ποζάρει με μαγιό και «ρίχνει» το Instagram (photos)

Η Στέλλα Μιζεράκη πόζαρε με το ολόσωμο μαγιό της και δημοσίευσε την φωτογραφία στο Instagram.

Η πρώην παίκτρια του «Power love 1» μπορεί να είναι συντετριμμένη από τον άδικο χαμό του Πάνου Ζάρλα, αλλά επειδή το Instagram είναι η δουλειά της δεν μπορεί να μην το ενημερώνει καθημερινά.

Οι followers της την στηρίζουν και συχνά της γράφουν λόγια παρηγοριάς, αφού αντιλαμβάνονται ότι ο πόνος της για τον θάνατο του Πάνου είναι μεγάλος. Μπορεί οι δυο τους να είχαν χωρίσει, όμως είχαν πολύ καλές σχέσεις. Άλλωστε, η Στέλλα ήταν η πρώτη που έτρεξε στο νοσοκομείο για να σταθεί στη μητέρα του.

Δείτε την φωτογραφία της Στέλλας Μιζεράκη με μαγιό παρακάτω:

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι της αγάπης είχε πει για το θάνατο του Πάνου: «Μέχρι τώρα και εγώ δεν ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιες καταστάσεις και τέτοια γεγονότα και εύχομαι κανένας να μην νιώσει αυτό που νιώσαμε εμείς αυτές τις ημέρες. Δεν το πίστεψα και δεν θυμάμαι πόσες φορές πήρα πίσω τηλέφωνο μέχρι να το πιστέψω, να το επιβεβαιώσω, είχα πάθει ένα σοκ. Δεν μου έχει ξανά τύχει τέτοιο αιφνίδιο περιστατικό χωρίς να το περιμένω. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου κανένας να μην νιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα, την απώλεια ενός δικό του κοντινού του ανθρώπου. Είχαμε πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Και εμείς και οι οικογένειες μας. Για αυτό στεναχωρήθηκαν και οι δικοί μου και προφανώς και οι δικοί του άνθρωποι και για αυτό ήρθαν στην Μυτιλήνη στην κηδεία όλη μου η οικογένεια. Οτιδήποτε και να κάνεις μπροστά σε αυτό το γεγονός είναι λίγο και είμαστε αδύναμοι μπροστά σε τέτοια γεγονότα, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό και δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο…».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ