Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Γιαννακόπουλου στο ”paoalive.gr”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλεί τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να βοηθήσουν οικονομικά, προκειμένου να μαζευτούν τα χρήματα, τα οποία χρειάζονται για να σωθεί ο σύλλογος.

«Καλώ λοιπόν σύσσωμο τον Παναθηναϊκό κόσμο να ευαισθητοποιηθεί και να κινητοποιηθεί για να αναστηθεί ο μεγαλύτερος Σύλλογος της Ελλάδος», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη στο μήνυμά του στην ιστοσελίδα του Pao Alive.Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

«Αγαπητέ Παναθηναϊκέ,

Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς ο μεγαλύτερος αθλητικός Σύλλογος της χώρας γνωρίζουμε όλοι ότι, παρά τις μεγάλες θυσίες που κάνουμε, περνάει βαθύτατη κρίση. Αυτή η κρίση σε συνδυασμό με την απουσία ιδιόκτητων γηπεδικών εγκαταστάσεων και το ολοένα και πιο δύσκολο και απαιτητικό αθλητικό περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε, διαμορφώνουν πλέον ένα σκηνικό συναγερμού.

H μοναδική λύση σε αυτή την κρίση είναι να χτίσουμε ένα Σύλλογο αυτόνομο, αυτάρκη, αυτοχρηματοδοτούμενο και αυτοδύναμο. Ένα Σύλλογο που θα στηρίζεται και θα ανήκει στον κόσμο του. Αυτό είναι το PAO Alive.

Για πρώτη φορά από την ίδρυση του Συλλόγου βρισκόμαστε πολύ κοντά στη λύση του γηπεδικού μας προβλήματος και έχουμε ήδη ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες, λαμβάνοντας τις απαραίτητες δεσμεύσεις από την πολιτειακή ηγεσία του τόπου.

Παράλληλα είναι εξαιρετικά κρίσιμο να δημιουργήσουμε μια οικονομική βάση μίνιμουμ 20 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία απαιτείται για την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου στη μεταβατική περίοδο μέχρι να αποκτήσουμε το δικό μας σπίτι. Καλώ λοιπόν σύσσωμο τον Παναθηναϊκό κόσμο να ευαισθητοποιηθεί και να κινητοποιηθεί για να αναστηθεί ο μεγαλύτερος Σύλλογος της Ελλάδος.

Ελπίζω όλοι οι Παναθηναϊκοί, αντιλαμβανόμενοι την αναγκαιότητα και την υποχρέωση να κρατήσουμε το Σύλλογό μας ζωντανό ότι θα ανταποκριθούμε ένθερμα. Αποτελεί πλέον το μοναδικό δρόμο για να βιώσουμε και πάλι τις μεγάλες χαρές και συγκινήσεις που απλόχερα μας έχει προσφέρει ο Σύλλογός μας στο παρελθόν, αυτή τη φορά όμως και μέσα στο δικό μας σπίτι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here