ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ: Ο Ευάγγελος Κυριαζόπουλος Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμενικών Υποδομών

Μεταξύ των Γένικων Γραμματέων της Κυβέρνησης και ο πολύ γνωστός στους Πειριαώτες Δρ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμενικών Υποδομών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Εκτός των πολλών άλλων με τα οποία ασχολείται ο κ. Κυριαζόπουλος, είναι και Πρόεδρος του ΔΣ του Μουσείου Ναυτικής Παράδοσης το οποίο έχτισε στην κυριολεξία από το μηδέν και εδράζεται προσωρινά στο Πέραμα.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Ευάγγελος Κυριαζόπουλος είναι Οικονομολόγος με Master από το Τμήμα Maritime Studies του College of Cardiff (Wales). Είναι κάτοχος διδακτορικού με γενικό θέμα «Λιμένες, Χωροταξία και Περιφερειακή Ανάπτυξη», ενώ εκπονεί μεταδιδακτορική διατριβή στη «Θαλάσσια Χωροταξία» στο Πάντειο.

Έχει εκτελέσει χρέη Διδάσκοντος στη Σχολή Ευελπίδων και τη Δημόσια Διοίκηση του Παντείου, ενώ συμμετέχει ως Διδάσκων σε 3 μεταπτυχιακά προγράμματα. Έχει διδάξει ναυτιλιακά, logistics και χωροταξία στο Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης καθώς και σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ, ΚΕΚ και κολέγια.

Στον ιδιωτικό τομέα έχει εργαστεί στους τομείς της ναυτιλιακής έρευνας, της ναυτιλίας, των τραπεζών και της ναυτιλιακής δημοσιογραφίας.

Επίσης, έχει εργαστεί ως Ειδικός Επιστήμονας στην Δ/νση Χωροταξίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και επιστημονικός σύμβουλος στο Υπουργείο Ναυτιλίας. Υπήρξε ειδικός συνεργάτης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της θητείας του ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Τα τελευταία 4 χρόνια υπηρετεί στον Δήμο Γαλατσίου ως Γενικός Γραμματέας. Έχει πλήθος επιστημονικών και άλλων δημοσιεύσεων, έχοντας, μεταξύ άλλων, ειδικό ενδιαφέρον σε θέματα ναυτικής παράδοσης

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ