«Θερμό» επεισόδιο για τις… κατσαρίδες. Πολάκης κατά Μηταράκη

Ο Παύλος Πολάκης δεν πήρε… καθόλου καλά τη δήλωση του Νότη Μηταράκη πως στο υπουργείο βρήκε κατσαρίδες. Και όταν οι δυο τους συναντήθηκαν στο εντευκτήριο της Βουλής, στο περιθώριο της ψηφοφορίας για τον νέο πρόεδρο της Βουλής, είχαν έναν έντονο διάλογο.

Ο Παύλος Πολάκης εμφανίστηκε χαλαρός στο εντευκτήριο της Βουλής και με διάθεση για… κουβέντα. Όταν βρήκε μπροστά του τον Νότη Μηταράκη, «θυμήθηκε» την κατσαρίδες και ο διάλογος που ακολούθησε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και… επικός. Κώστας Τασούλας: Η Βουλή εξέλεξε νέο Πρόεδρο

«DTT (σ.σ. εντομοαπωθητικό) έχεις;» είπε ο Παύλος Πολάκης στον υφυπουργό Εργασίας Νότη Μηταράκη. Αφορμή η δήλωση του τελευταίου και μια ανάρτηση σχετικά πως όταν μπήκε στο υπουργείο βρήκε δυο φωλιές από κατσαρίδες.

«Εγώ δεν έγραψα προσωπικά για κανέναν. Δεν κατάλαβα γιατί θιχτήκατε όλοι» απάντησε ο Νότης Μηταράκης. Αλλά η απάντηση φαίνεται πως εξόργισε περισσότερο τον Παύλο Πολάκη. «Στο σπίτι σου δεν έχεις κατσαρίδες; Είναι η εποχή που βγαίνουν οι κατσαρίδες τώρα. Δεν έχεις στο σπίτι σου;» επέμεινε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας. «Δεν καταλαβαίνω γιατί το πήρατε όλοι προσωπικά. Μάλλον σας ενόχλησε» ανταπάντησε ο υφυπουργός Εργασίας.

«Άφησες υπαινιγμούς ότι είμαστε βρωμιάρηδες και Μαδουραίοι» είπε ο Παύλος Πολάκης, με τον διάλογο να τελειώνει εκεί.Η κίνηση Πολάκη που τους άφησε… «παγωτό»

Και αφού είχε προηγηθεί αυτός ο διάλογος, στο διάβα του Παύλου Πολάκη βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Οι δυο τους έχουν κοντραριστεί πολλές φορές στη Βουλή κι όχι μόνο, με βαριές εκφράσεις εκατέρωθεν.

Όσοι λοιπόν τους είδαν στον… ίδιο χώρο, φαντάστηκαν ότι θα έβλεπαν ακόμη ένα… «ματς». Φευ! Ο Παύλος Πολάκης τους άφησε όλους παγωτό με την αντίδρασή του. Οι δυο άνδρες αντάλλαξαν χειραψία και αφού χαιρετήθηκαν, ακολούθησε ο καθένας το… δρόμο του!

Με πληροφορίες από real.gr

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here