Η Μαρλέν από τις «Hi 5» σε αγώνες bodybuilding με την Αννέτ Αρτάνι – Οι φωτό που πρέπει να δείτε!


Τις είδαμε και τις δύο και τρομάξαμε να τις αναγνωρίσουμε!

Τόσο η Μαρλέν Αγγελίδου, που την γνωρίσαμε πριν χρόνια όταν μαζί με τις Ειρήνη Ψυχράμη, Φρόσω Παπαχαραλάμπους, Σάγια και Νάνσυ Στεργιοπούλου αποφάσισαν να πάρουν μέρος στο μουσικό ριάλιτι του Mega «Popstars» και έγιναν οι αγαπημένες μας Hi 5 αλλά διαλύθηκαν το 2005 και τράβηξε η καθεμιά το δρόμο της, όσο και η Αννέτ Αρτάνι που την γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story έχουν αλλάξει εντελώς από τη μέρα που επέλεξαν να ασχοληθούν με αγώνες bodybuilding!

Δεκατέσσερα χρόνια μετά τη διάλυση του girl-band «Hi 5», η Μαρλέν Αγγελίδου έκανε μια δυναμική επανεμφάνιση, εκεί που κανείς δεν θα περίμενε. Σε αγώνες… bodybuilding!

Η Μαρλέν Αγγελίδου «κατέβηκε» σε αγώνες bodybuilding και συναντήθηκε με την Αννέτ Αρτάνι η οποία μετά το «Fame Story», είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision τo 2006 με το τραγούδι «Why Angels Cry» και είχε γράψει μαζί με την Britney Spears το τραγούδι «Everytime».

Οι δυο γνωστές κυρίες συναντήθηκαν σε αγώνες bodybuilding και όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου έχουν αλλάξει ριζικά!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ