Παναθηναϊκός – Παπαδόπουλος: “Νίκησε το ελληνικό μπάσκετ. Ίσως καλύτερα χωρίς αυτούς”


Την ικανοποίηση του για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΑΕ παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, που δεν παρέλειψε να ρίξει το… καρφί του προς την πλευρά του Ολυμπιακού.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης του ΕΣΑΚΕ ο Μάνος Παπαδόπουλος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ και έριξε το “καρφί” του για τις κινήσεις του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε λόγο για “νίκη του ελληνικού μπάσκετ”, ενώ τόνισε πως το “τριφύλλι” θα προστατεύει πάντα τους νόμους και τους κανόνες “που πρέπει να διέπουν το άθλημα”.

ΕΣΑΚΕ: Οι προσκλήσεις και το ενδεχόμενο… wild card! «Αποκλείεται» ο Ολυμπιακός

«Είναι μια νίκη του ελληνικού μπάσκετ», ήταν η πρώτη ατάκα του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. «Υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο δυσφήμησης και απαξίωσης του προϊόντος, του πρωταθλήματος γενικότερα. Μία ασέβεια προς τους ανθρώπους, που αγαπούν το άθλημα και δίνουν χρήματα από την τσέπη τους. Αυτό το βλέπουμε σήμερα με τη σύμπραξη ομάδων. Είναι η απάντηση σε αυτούς που λένε ότι το μπάσκετ πεθαίνει. Εγώ, έχω να τους πω ότι το μπάσκετ είναι εδώ. Το μπάσκετ μεγαλώνει και ίσως χωρίς αυτούς να είναι καλύτερα» ανέφερε.

Σε ερώτηση για το τι εννοεί με τη φράση «οργανωμένο σχέδιο» απάντησε πως «αφήνω τον φίλαθλο κόσμο να καταλάβει». Ενώ κατέληξε, εξηγώντας πως «αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα εδώ, για να προστατεύει τους νόμους και τους κανόνες που πρέπει να διέπουν το άθλημα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ