ΑΕΚ: Καμία βιασύνη για την επόμενη μετεγγραφική κίνηση


Στην ΑΕΚ περιμένουν -μέχρι το Σάββατο (20.07.2019)- την άφιξη του Νέλσον Ολιβέιρα, για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του και την ίδια ώρα κανονίζουν τις επόμενες κινήσεις τους…

Μπορεί η άφιξη του να μην έχει “κλειδώσει” ακόμα, αλλά η ΑΕΚ περιμένει το πολύ μέχρι αύριο (20.07.2019) την άφιξη του Νέλσον Ολιβέιρα, προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η σημαντική μετεγγραφή.

Στην ΑΕΚ κατάφεραν φέτος να κινηθούν γρήγορα και να κλείσουν τις περισσότερες και πιο σημαντικές “τρύπες” του ρόστερ τους. Σύμφωνα με τη “Live Sport” Μιγκέλ Καρντόσο και ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχαν πολύωρη συνάντηση την Πέμπτη (18.07.2019) για θέματα που αφορούν τη στελέχωση του ρόστερ ή παίκτες που βρίσκονται ήδη σε αυτό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία και αναγνώρισε ότι χρειάζεται χρόνος για να αφομοιωθεί η φιλοσοφία του. Φυσικά, συζητήθηκε και η ενίσχυση του ρόστερ και εκείνο που τόνισε ο Μιγκέλ Καρντόσο στον Νίκο Λυμπερόπουλο ήταν πως δεν υπάρχει καμία βιασύνη για τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ