ΚΟ ΝΔ: Η ευχή Μητσοτάκη και οι απαραίτητες καρέκλες


Μπροστά σε μια πρωτόγνωρη για εκείνον εικόνα βρέθηκε ο πρωθυπουργός κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Η αίθουσα της γερουσίας εν τέλει ήταν μικρή για να φιλοξενήσει τους βουλευτές του κόμματος με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να είναι όρθιοι μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. «Δεν χωράμε, αυτό είναι ευχάριστο» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαμογελώντας και σχολιάζοντας πως είναι ένα «καλό πρόβλημα» για την Νέα Δημοκρατία.

Κάποιοι έσπευσαν να μεταφέρουν επιπλέον καρέκλες ώστε να καθίσουν ορισμένοι από τους όρθιους μεταξύ των οποίων ο Αντώνης Σαμαράς, η Νίκη Κεραμέως και ο Κωστής Χατζηδάκης. Κάποιοι άλλοι πάλι επέλεξαν να παρακολουθήσουν τις διαδικασίες όρθιοι στο πίσω μέρος της αίθουσας.

Στην ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε η νέα Βουλή να γίνει η καλύτερη της Μεταπολίτευσης δίνοντας κατευθύνσεις για το πως μπορεί να συμβεί αυτό: «Παράγοντας ορθό λόγο, νομιμότητα, πολιτικό πολιτισμό. Και τον τόνο σε μια τέτοια προσπάθεια πρέπει να τον δώσει πρώτη η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής θα είναι οι δύο φάροι στη δράση μας καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας. Κανόνας μας είναι οι κανόνες».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ