Πρεμιέρα αντιπαράθεσης: Διασταύρωσαν τα ξίφη τους Χρυσοχοΐδης – Ραγκούσης

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμενόταν η πρώτη αντιπαράθεση των Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Γιάννη Ραγκούση και αυτή δεν άργησε να έρθει.

Με αφορμή την επιλογή του Μιχάλη Καραμαλάκη ως νέου αρχηγού της ΕΛΑΣ ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την Νέα Δημοκρατία για παλαιοκομματική λογική. «Απροσχημάτιστη επανέκαμψε η καταπάτηση κάθε προγραμματισμένης διαδικασίας αξιολόγησης των στελεχών στα Σώματα Ασφαλείας» αναφέρει σε δήλωσή του συμπληρώνοντας: «η παλαιοκομματική λογική προαγωγής του τύπου: ‘’και δικός μου να είναι και να ξέρει πως εγώ τον ανέδειξα για να μου χρωστάει’’, προσβάλλει βάναυσα κάθε έννοια σύγχρονης κι αξιοκρατικής Ελλάδας».

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επέλεξε να απαντήσει μέσω ανακοίνωσης του γραφείο τύπου του υπουργείου και να θυμίσει στον άλλοτε σύντροφό του πως «ο νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε Επιτελάρχης το 2017, Υπαρχηγός το 2018 και Αρχηγός σήμερα».

«Αντιλαμβάνονται όλοι, από την εξέλιξη της σταδιοδρομίας του, ότι η επιλογή του νέου Αρχηγού δεν έχει καμία σχέση με κομματισμό και αναξιοκρατία. Αυτά προς απάντηση μιας εμφανώς βιαστικής, ακραία επιθετικής, άδικης και προσβλητικής προς το πρόσωπο του Αρχηγού και του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., που κάνει λόγο για ‘’αναστήλωση του κράτους της δεξιάς’’ και μάλιστα (!) με ‘’κλιμακούμενη προκλητικότητα’’» σημειώνεται.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here