«Πόλεμος» Ραγκούση – Χρυσοχοΐδη για την νέα ηγεσία της Αστυνομίας


Για αναστήλωση του κράτους της δεξιάς έκανε λόγο ο Γιάννης Ραγκούσης. Βιαστική και άδικη επίθεση απαντά ο Χρυσοχοΐδης.

Για «αναστήλωση του κράτους της δεξιάς» με «κλιμακούμενη προκλητικότητα», κάνει λόγο ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, σχετικά με την απόφαση του ΚΥΣΕΑ για τη νέα ηγεσία της ΕΛΑΣ.

O κ. Ραγκούσης αναφέρει στη δήλωσή του: «Απροσχημάτιστη επανέκαμψε η καταπάτηση κάθε προγραμματισμένης διαδικασίας αξιολόγησης των στελεχών στα Σώματα Ασφαλείας. Η παλαιοκομματική λογική προαγωγής του τύπου «και δικός μου να είναι και να ξέρει πως εγώ τον ανέδειξα, για να μου χρωστάει» προσβάλλει βάναυσα κάθε έννοια σύγχρονης και αξιοκρατικής Ελλάδας. Η αναστήλωση του κράτους της δεξιάς, ιδίως στα Σώματα Ασφαλείας, εξελίσσεται με κλιμακούμενη προκλητικότητα». Απάντηση Χρυσοχοΐδη: Βιαστική και άδικη επίθεση

“Ο νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε Επιτελάρχης το 2017, Υπαρχηγός το 2018 και Αρχηγός σήμερα. Αντιλαμβάνονται όλοι, από την εξέλιξη της σταδιοδρομίας του, ότι η επιλογή του νέου Αρχηγού δεν έχει καμία σχέση με κομματισμό και αναξιοκρατία” απάντησε με ανακοίνωση του το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

“Αυτά προς απάντηση μιας εμφανώς βιαστικής, ακραία επιθετικής, άδικης και προσβλητικής προς το πρόσωπο του Αρχηγού και του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., που κάνει λόγο για «αναστήλωση του κράτους της δεξιάς» και μάλιστα (!) με «κλιμακούμενη προκλητικότητα»” καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ