Σεισμός Αθήνα: Χάος σε όλη την πόλη – Μπλακ άουτ και κομφούζιο στους δρόμους

Τρόμος και πανικός επικρατεί σε όλη την πρωτεύουσα μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,1 ρίχτερ που χτύπησαν την Αττική το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου πετάχτηκαν από σπίτια και γραφεία, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις υπήρξαν λιποθυμίες.

Λόγω του μικρού εστιακού βάθους ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στους νομούς γύρω από την Αττική. Πολλές επιχειρήσεις έδιωξαν τους εργαζόμενους ώστε να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα.

Αυτός είναι και ένας λόγος για τον οποίο όλοι οι δρόμοι έχουν απίστευτο μποτιλιάρισμα.

Σε απέραντο πάρκινγκ έχουν μετατραπεί οι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, μεγάλο μποτιλιάρισμα παρουσιάζεται στην έξοδο και την είσοδο της Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος), στη Λεωφόρο Κηφισού (από παραλιακή εως Αθηνών), στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας, στα δύο ρεύματα της Βασιλίσσης Σοφίας.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στα δύο ρεύματα της Αθηνών – Κορίνθου, στην κάθοδο της Λεωφόρο Κηφισού από Αθηνών έως παραλιακή), στην Αλεξάνδρας, τη Μεσογείων, την Κατεχάκη προς Ηλιούπολη, την κάθοδο της Κηφισίας, τις Βασιλέως Κωνσταντίνου, Σταδίου, Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Αμαλίας καθώς και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Την ίδια ώρα, πολλές περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα με αποτέλεσμα πολλά φανάρια να μην λειτουργούν, με τη ΔΕΗ να προσπαθεί να αποκαταστήσει τις βλάβες όπου υπάρχουν.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τους σεισμούς

Δείτε ΕΔΩ πού έγινε σεισμός πριν από λίγο


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ