Η αποκάλυψη της Δραγούμη που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό (photos)


H Ναταλία Δραγούμη είναι μια γυναίκα που δεν «μασάει» τα λόγια της και δεν διστάζει να εξωτερικεύει πράγματα που μας ξαφνιάζουν.

Αυτό λοιπόν έκανε και τώρα, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξή της εξομολογήθηκε ένα στοιχείο της προσωπικότητάς της που δεν γνωρίζαμε για εκείνη και μας εξέπληξε.

Ακόμη, μίλησε για τα παιδιά της και πώς βιώνει το γεγονός που τη θέλει να βρίσκεται μακριά τους για αρκετό διάστημα λόγω των περιοδειών, όπως τώρα με την θεατρική παράσταση «Toc Toc».

Στην περιοδεία τα παιδιά τα παίρνετε μαζί;

Τώρα ειδικά που είναι μεγάλα, όχι. Ετσι κι αλλιώς, ποτέ δεν τα έπαιρνα, εκτός από μία φορά που το ζήτησε η κόρη μου. Γενικά, όμως, δεν θέλουν, έχουν το πρόγραμμα τους, οπότε δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα.

Το μυαλό σας είναι σε δύο πλευρές, καθώς είστε μακριά τους;

Εννοείται, η περιοδεία είναι μία ωραία εμπειρία όταν έχεις καλή παρέα, ωστόσο, όταν αφήνεις πίσω τα παιδιά σου, πάντα είσαι εγκρατής. Αν δεν είχα οικογένεια, νομίζω ότι θα έκανα συνεχώς περιοδείες. Επειδή, όμως, δεν είμαι ελεύθερη υποχρε­ώσεων, προσπαθώ να διαλέγω κάτι που να μου αρέσει πολύ, δεν τα κάνω κάθε κα­λοκαίρι.

Υπήρξαν στιγμές που σας δυσκόλεψαν οι παράλληλοι ρόλοι μητέρας και ηθοποιου;

Δεν μπήκα ποτέ σε δίλημμα, αλλά έχω πει αρκετά «όχι» για την οικογένεια μου. Προτεραιότητα έχει η οικογένεια, όσο κι αν θέλω το ίδιο οικογένεια και δουλεία. Εχει υπάρξει χειμώνας που δεν έκανα καν θέατρο για να μείνω περισσότερο δίπλα στα παιδιά μου, έτσι ένιωθα.

Τι αποκάλυψε όμως η ηθοποιός και μας ξάφνιασε;

Η απάντηση στις παρακάτω φωτογραφίες…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ