Μακελειό στην άσφαλτο: Η κόντρα τερμάτισε πάνω στον κόσμο


Η πλειοψηφία των θεατών που παρακολουθούσαν ήταν ανήλικοι.

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι τραυματίστηκαν, κάποιοι σοβαρά, σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα βόρεια του Λονδίνου, στην περιοχή του Χάρτφορντσαϊρ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Mail» δύο νεαροί που έκαναν κόντρες και επιδείξεις με αυτοκίνητα συγκρούστηκαν ελαφρά με συνέπεια να πέσουν στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει.

Φωτογραφίες από το σημείο εικονίζουν πανικόβλητους νεαρούς θεατές, ενώ τα δύο ΙΧ υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πως ο οδηγός ενός μαύρου αυτοκινήτου επιχείρησε να μπει στον δρόμο όπου κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα ένα μπλε όχημα.

«Το πρώτο αυτοκίνητο χτύπησε 3 ή 4 άτομα. Νομίζω πως το δεύτερο, έπεσε πάνω σε 9 άτομα, αλλά πήγαινε αργά. Υπήρχαν συνολικά 200 άτομα, η πλειοψηφία τους ήταν 15-16 χρονών», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε 3 διαφορετικά νοσοκομεία του Stevenage με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε να αποφευχθούν τα πολύ χειρότερα.

Υπάρχει όμως και μια άλλη λεπτομέρεια…

Ο αυτοσχέδιος αγώνας είχε διοργανωθεί, όπως αναφέρει η Mirror είχε διοργανωθεί για φιλανθρωπικό (!) σκοπό, ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από πουθενά…

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το video περιέχει σκληρές εικόνες:


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ