Κατερίνα Ζαρίφη: «Θα ήθελα να δοκιμαστώ κάποια στιγμή στο late night»


Η Κατερίνα Ζαρίφη δηλώνει ότι δεν είναι η κλασική παρουσιάστρια.

Η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής «Καλοκαίρι #not», σε συνέντευξή της αποκάλυψε με ποιους παρουσιαστές θα ήθελε να συνεργαστεί, τι άλλο θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση και τι ετοιμάζει για τη νέα σεζόν.

Πες μου κάποιον ή κάποιους παρουσιαστές με τους οποίους δεν έχεις συνεργαστεί και θα ήθελες να το κάνεις στο μέλλον…

«Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πιστεύω ότι 6α είχαμε χημεία. Επίσης με τη Μαρία Μπεκατώρου που είμαστε κολλητές. Βάζω και έναν τρίτο ή μάλλον μια τρίτη. Θα ήθελα να συνεργαστώ με την Κατερίνα Καινούργιου. Μου αρέσει, τσαλακώνεται και πιστεύω θα είχαμε χημεία στην κάμερα».

Τι άλλο θα ήθελες να κάνεις στην τηλεόραση;

«Μου ταιριάζει η ψυχαγωγία. Θα ήθελα να δοκιμαστώ κάποια στιγμή στο late night. Δεν είμαι η κλασική παρουσιάστρια, τακούνι, μαλλί, μακιγιάζ, που θα μιλήσουμε για την Καρντάσιαν. Θα το κάνω κι αυτό με τον τρόπο μου. Θα ήθελα όμως να κάνω και κάτι αργούτσικο με σάτιρα και σχολιασμό».

Κεφάλαιο θέατρο. Πώς μπήκε στη ζωή σου;

«Γενέθλια πριν από τρία χρόνια. Είχα από μικρή το μικρόβιο της υποκριτικής. Ηθελα να το δοκιμάσω. Χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν η Μαργαρίτα Δρούτσα, για να μου μεταφέρει μια πρόταση της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη και του Αντώνη Λουδάρου. Συναντήθηκα με τη Ζωή, αλλά ξαφνικά έφυγε… Με είδε όμως ως επιλογή της. Με είδαν και ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου και με ρώτησαν αν θέλω να συνεργαστούμε. Δεν καταλαβαίνουν το μέγεθος τους και όταν σου προτείνουν κάτι, δεν έχουν αίσθηση μήπως μείνεις και έρθει να σε πάρει το ελικόπτερο για την εντατική. Ημουν λοιπόν στους «Μακρυκωσταίους και Κοντογιώργηδες» και είμαι πραγματικά ευτυχισμένη που θα είμαστε και πάλι μαζί την επόμενη σεζόν… Η πένα τους βγάζει μαγεία».

Τι άλλο θα κάνετε την νέα σεζόν;

«Μια υπέροχη κωμωδία στο θέατρο «Γκλόρια». «Η σκούπα. Δύσκολο να είσαι γυναίκα». Είμαστε μαζί με τη Βίβιαν Κοντομάρη, τη Σύλβια Δεληκούρα, την Παρθένα Χοροζίδου, τη Νίκη Λάμη, την Αντιγόνη Νάκα και τους δύο άντρες της παράστασης, τον Μελέτη Ηλία και τον Σπύρο Τσεκούρα. Από την πρώτη γραμμή που διάβασα το καταδιασκέδασα και έχω να σας πως το εξής: Δεν υποδύομαι Ελληνίδα, αλλά μια Ρωσίδα, τη Ρουσλάνα Και ο Θεός βοηθός», λέει στο tv έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ