Τραγωδία στην Κάλυμνο: 33χρονος έχασε τη ζωή του κάνοντας πεζοπορία


Τραγική κατάληξη είχε ένας 33χρονος άνδρας από την Κάλυμνο, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή ανεβαίνοντας στο εξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία, ανήμερα της γιορτής του.

Κάθε χρόνο, τέτοια μέρα, αρκετός κόσμος επισκέπτεται το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, που βρίσκεται σε υψόμετρο 700 μέτρων, προκειμένου να παρευρεθεί στον εσπερινό.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με το kalymnos-news, μαζί με φίλους και συγγενείς το απόγευμα της Παρασκευής (19/07) ανέβαινε προς την εκκλησία, όταν σε κάποιο σημείο της διαδρομής αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Άμεσα, του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες από παρευρισκόμενους και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ο Εθελοντικός Πυροσβεστικός Σταθμός Καλύμνου, η Εθελοντική Ομάδα διασωστών και το ΑΤ Καλυμνίων.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής και μη δυνατότητας πρόσβασης του Οχήματος του ΕΚΑΒ, η Ομάδα διασωστών και στελέχη του Πυροσβεστικού σταθμού μετέφεραν τον άτυχο άνδρα σε μία απόσταση περίπου 200 μέτρων όπου βρισκόταν το ασθενοφόρο.

Αμέσως μετά π 33χρονος διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλύμνου όπου το ιατρικό προσωπικό κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρει στη ζωή, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Με πληροφορίες από το kalymnos-news.gr

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τους σεισμούς

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ