Στους “8” του παγκοσμίου πρωταθλήματος η Εθνική πόλο γυναικών. Νίκησε Κίνα κι ετοιμάζεται για ΗΠΑ


Την πρόκριση της στα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος γυναικών πανηγύρισε η Εθνική πόλο των γυναικών, η οποία επικράτησε της Κίνας με 12-8. Στους «8» θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ με φόντο την τετράδα.

Η Εθνική πόλο των γυναικών θα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο απέναντι στις ΗΠΑ, οι οποίες αποτελούν το φαβορί της διοργάνωσης. Οι Αμερικανίδες είναι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες του 2017 και Χρυσές Ολυμπιονίκες των Αγώνων του Ρίο. Το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με τις ΗΠΑ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας (22/7, 8:00).

Όσον αφορά το παιχνίδι με την Κίνα, η Ελλάδα ήταν εντυπωσιακή στο ξεκίνημα, πήρε διαφορά τριών γκολ (4-1) από το πρώτο οκτάλεπτο και υπερασπίστηκε με σχετική άνεση το προβάδισμα της μέχρι το τέλος.

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΙΝΑ 12-8

Οκτάλεπτα: 4-1, 2-2, 4-4, 3-1

ΕΛΛΑΔΑ (Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά 1, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 1, Πάτρα, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη 2, Κώτσια, Νίνου 1, Πλευρίτου 3, Ξενάκη 1, Κοτσιώνη.

ΚΙΝΑ (Γκονγκ): Πενγκ, Γουάνγκ Ξ 1, Μέι, Ξιόνγκ, Νιου, Γκουό, Γουάνγκ Χ 1, Ζανγκ Κ, Ζάο 4, Ζανγκ Ντ 1, Τσεν, Ζανγκ Τζ 1, Ντογκ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ