Το μήνυμα του Μάντζαρη μετά το «διαζύγιο» με τον Ολυμπιακό. “Ήθελα να γράψω πολλά, αλλά…”

20/07/2019 14:54

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, αμέσως μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό και την επισημοποίηση της συμφωνίας του με την Ούνικς Καζάν.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ύστερα από 8 χρόνια., με την Ούνικς Καζάν να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Έλληνα γκαρντ.

Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις των δύο ομάδων, ο Έλληνας γκαρντ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω instagram, ευχαριστώντας τους πάντες στην ομάδα του Πειραιά.

“Ήθελα να γράψω πολλά αλλα δεν υπάρχει λόγος…ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου που πολλοί είναι παραπάνω από φίλοι μου,τους προπονητές μου,τους προέδρους και τον κόσμο του Ολυμπιακού γι’ αυτά τα 8 χρόνια που περάσαμε μαζί!!!”, έγραψε.Η ανάρτηση του

View this post on Instagram

Ήθελα να γράψω πολλά αλλα δεν υπάρχει λόγος…ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου που πολλοί είναι παραπάνω από φίλοι μου,τους προπονητές μου,τους προέδρους και τον κόσμο του Ολυμπιακού γιαυτα τα 8 χρόνια που περάσαμε μαζί!!!

A post shared by Vmantza17 (@vmantza17) onΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης