«Θρίλερ» στον Καναδά: Πήγε να βρει το αγόρι της – Βρέθηκαν και οι δύο νεκροί στην εθνική οδό


Τραγική κατάληξη είχε η εκδρομή για μία Αμερικανίδα και τον Αυστραλό φίλο της οι οποίοι είχαν ξεκινήσει για να εξερευνήσουν τη Βρετανική Κολούμπια και βρέθηκαν νεκροί σε εθνική οδό του Καναδά

Η 24χρονη Chynna Noelle Deese και ο 23χρονος Robertson Fowler βρέθηκαν την Παρασκευή 19 χιλιόμετρα νότια των Λάιαρντ Χοτ Σπρινγκς. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι θάνατοι μοιάζουν ύποπτοι αλλά η έρευνα βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο.

Στη σκηνή του εγκλήματος βρέθηκε επίσης μια μπλε Chevrolet του 1986 με πινακίδες της πόλης Αλμπέρτα. Η αστυνομία ψάχνει πληροφορίες για το βανάκι, αν ήταν αυτό το οποίο οδηγούσε το ζευγάρι ή ανήκει σε κάποιον άλλον, σύμφωνα με το cnn.

Ο 23χρονος, ζούσε στην Βρετανική Κολούμπια και η Deese τον επισκέφθηκε για να εξερευνήσουν μαζί την περιοχή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές το ζευγάρι πρέπει να δολοφονήθηκε κάποια στιγμή από την Κυριακή το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/07).

«Σε αυτό το σημείο, δεν έχουμε στοιχεία για να συνδέσουμε αυτούς τους θανάτους με άλλες έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη» δήλωσε αστυνομικός που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ