Κατερίνα Καινούργιου: «Από τον χώρο, πραγματικός μου φίλος είναι ο Θέμης Μάλλης» (photos)


Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Η όμορφη παρουσιάστρια του OPEN, δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει ποιον θεωρεί φίλο της μέσα από το χώρο.

«Από τον χώρο πραγματικός μου φίλος είναι ο Θέμης Μάλλης. Κάνουμε παρέα και ξέρει τα πάντα για εμένα. Οι φίλοι μου δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο. Όμως, έχω αγαπήσει κι έχω έρθει κοντά με πολλούς συνεργάτες μου. Εκτιμώ την ομάδα μου».

Η παρουσιάστρια έχει αποδείξει πολλές φορές πως ένα στοιχείο του χαρακτήρα της είναι ο αυθορμητισμός.

«Ίσως πιο παλιά να είχα τον ανώριμο αυθορμητισμό. Όταν κάνεις μια καθημερινή πρωινή εκπομπή και μπαίνεις στα σπίτια του κόσμου, ο αυθορμητισμός είναι κάτι που θέλουν οι τηλεθεατές από εσένα. Ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει ρόλους.

Υπήρξα αφελής, αλλά τώρα είμαι αυθόρμητη, χωρίς όμως να έχω αυτή την παιδική αφέλεια. Μην ξεχνάς ότι σε αυτόν τον χώρο ξεκίνησα όταν ήμουν 18 και πια είμαι 34.

Μεγαλώνεις, θωρακίζεσαι και μαθαίνεις από τα λάθη σου. Προσωπικά την έχω πατήσει αρκετές φορές. Ουσιαστικά το «θύμα» είμαι εγώ, εννοώντας με αυτό ότι ενώ στενοχωριέμαι- Τώρα έχω αποφασίσει να με προστατεύω».

Η αλήθεια είναι πως μέσα στο πέρασμα των χρόνων η Κατερίνα έχει εξελιχθεί αρκετά – τόσο όσον αφορά την εικόνα της όσο και την αυτοπεποίθηση που αποπνέει ως άνθρωπος.

«Όσο περνάνε τα χρόνια, αγαπάς τον εαυτό σου περισσότερο και διώχνεις τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειες. Προσωπικά έχω δουλέψει με τον εαυτό μου. Καμιά φορά η ανασφάλεια είναι για καλό. Σε κρατάει προσγειωμένο. Σε αυτή τη δουλειά όταν διανύεις μια περίοδο που πας = καλά, έχεις επιτυχία και αμείβεσαι αναλόγως, είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις και να πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Η ανασφάλεια σε κρατά προσγειωμένο. Ώρες ώρες την αγαπάω. Ψώνιο δεν έχω υπάρξει ποτέ, ούτε και θα υπάρξω. Θεωρώ ότι η δουλειά μας είναι παροδική.

Δεν κάνεις τίποτα πιο σπουδαίο από έναν άνθρωπο που κάνει ένα διαφορετικό επάγγελμα. Επίσης, σήμερα μπορεί να είσαι επιτυχημένος και αύριο να μην υπάρχεις σε αυτή τη δουλειά και να κληθείς να κάνεις κάτι άλλο για να βιοποριστείς. Δεν είμαστε χειρουργοί, δεν κρέμεται καμιά ζωή από το χέρια μας. Είναι μια δουλειά απαιτητική και στρεσογόνα, αλλά μέχρι εκεί», είπε στο In Style.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ