Γεννηματά: Θα είμαστε η φωνή των αδυνάτων στη Βουλή


Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά χρησιμοποιώντας υψηλούς τόνους, Κατηγόρησε τον Μητσοτάκη για υποκρισία και κωλοτούμπες.

«Είμαστε αποφασισμένοι να ασκήσουμε προγραμματική αντιπολίτευση.. είμαστε το προοδευτικό αντίβαρο … Το Κίνημα Αλλαγής θα είναι η φωνή των αδυνάτων στην Βουλή…» ανέφερε η πρόεδρός του Φώφη Γεννηματά ασκώντας μια μετωπική εφ’ όλης της ύλης επίθεση στις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και χαράσσοντας τις γραμμές αντιπολίτευση που θα ακολουθήσει η κοινοβουλευτική της ομάδα εφεξής.

Υιοθετώντας υψηλούς τόνους, ξεκαθάρισε πως το ΚΙΝΑΛ δεν παρέχει καμία ψήφος ανοχή και καταψηφίζει την Κυβέρνηση, αλλά θα την στηρίξει σε όσα θετικά κάνει. Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για υποχώρηση στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών λέγοντας πως εμείς θα παραμείνουμε στην θέση μας, ενώ άσκησε κριτική και για τους χειρισμούς στο θέμα με την Τουρκία.

Κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη για κωλοτούμπες… απόλυτη υποκρισία και ότι είναι άριστος στα παλαιά κόλπα και μιμείται τον κ. Τσίπρα… Άσκησε κριτική για επιλογές προσώπων λέγοντας ότι «από το πιο γαλανό έχουμε πάει στο βαθύ μπλε της Δεξιάς» . Επίσης επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων και για την στοργή που έδειξε στην Καραμανλική συνιστώσα λέγοντας πως δική μας σταθερή θέση, είναι να αποκαλυφθεί ποιος οδήγησε τη χώρα στην κρίση, όχι σε μια κατεύθυνση ποινικοποίηση και ρεβάνς αλλά για να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια και να μην ξανακάνουμε τα ίδια λάθη γι αυτό και θα επαναφέρει τον Σεπτέμβριο την πρότασή της για εξεταστική από το 2001 και μετά.

Η κυρία Γεννηματά ανέφερε ότι θα βοηθήσει και θα στηρίξει την ολοκλήρωση της Συνταγματικής αναθεώρησης αλλά και το νόμο για το άσυλο, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξουν βελτιώσει σε αυτόν.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ