Ποια Δαλάκα; Αυτή είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του γόη Ατακάν από το Survivor (photos)


Καλά έκανε προφανώς η Κατερίνα Δαλάκα που έλεγε και ξαναέλεγε σε κάθε της συνέντευξη ότι με τον Ατακάν, τον οποίο γνώρισε και ήρθε κοντά στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία είναι μόνο φίλοι και τίποτα παραπάνω!

Γιατί η καρδιά του Τούρκου γόη από το ριάλιτι περιπέτειας, φαίνεται πως ανήκει αλλού αν κρίνει κανείς από τα ατέλειωτα δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας που τον θέλουν ερωτευμένο με μία κούκλα!

Ο λόγος για την καλλονή Berna Keklikler η οποία αν και γερμανικής καταγωγής έχει μεγαλώσει και ζει στην Τουρκία.

Είναι και εκείνη της… περιπέτειας αφού έλαβε μέρος στο Survivor Τουρκίας το 2017 και έκανε… ηχηρή την παρουσία της. Τόσο που ο Acun Ilicali την ήθελε αργότερα -έναν χρόνο μετά- και μέσα στο άλλο ριάλιτι παιχνίδι του, το Power of Love όπου όμως δεν βρήκε την αγάπη.

Είναι μόλις 27 ετών και είναι τόσο όμορφη και με τέλειες αναλογίες που το 2011 είχε κατακτήσει τίτλο ομορφιάς σε καλλιστεία στην άλλη πατρίδα της, τη Γερμανία.

Στην Τουρκία όπου ζει, δηλώνει ηθοποιός, ασχολείται με τηλεοπτικά πρότζεκτς και έχει παρουσιάσει αρκετά από αυτά. Όσοι τη γνωρίζουν, μιλούν για μία ισχυρή προσωπικότητα με θέληση και δυναμισμό που ξέρει πώς να κερδίζει την καρδιά των ανδρών αλλά και τις εντυπώσεις.

Μπορεί ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά να έχει και η «δική μας» Κατερίνα Δαλάκα αλλά έλα που η 27χρονη καλλονή έφτασε πρώτη στην καρδιά του Ατακάν ο οποίος, όπως λένε τα Τουρκικά δημοσιεύματα, δεν έχει μάτια για άλλη. Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες της και θα καταλάβετε τον λόγο…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ