Η μετάλλαξη της Ασλανίδου, η αλλαγή στην εμφάνιση της Ζέτας και οι καλύτερες εμφανίσεις της Μαρέβας


Όπως κάθε βδομάδα, έτσι κι αυτή, διαβάσατε στο gossip-tv.gr, όλα τα νέα της επικαιρότητας, όμως, 10 ήταν αυτά τα θέματα που σας απασχόλησαν περισσότερο.

Αφού σας παρουσιάσαμε χθες, ποια ήταν τα 5 νέα που διαβάσατε πιο πολύ αυτή την εβδομάδα, σήμερα, θα δούμε τα άλλα 5 που συμπληρώνουν το top 10.

Στην έκτη θέση λοιπόν βρέθηκε η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία πραγματικά είναι αγνώριστη από τη μέρα που ξεκίνησε μέχρι σήμερα. Σας παρουσιάσαμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αρχή της καριέρας της έως τώρα.

Στην έβδομη θέση βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια και το θέμα με την αλλαγή στην εμφάνισή της και την αγκαλιά στον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Στην όγδοη θέση η Μαρέβα Μητσοτάκη και οι 10 εμφανίσεις της που άφησαν εποχή.

Στην ένατη θέση, βρέθηκε η έξοδος της πρωταγωνίστριας του Τατουάζ, Δανάης Παππά, η οποία πήγε στα μπουζούκια με πρόσωπο-έκπληξη.

Το top 10 κλείνει με την παράσταση «Οιδίπους Τύρρανος» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη με τον Δηµήτρη Λιγνάδη στο ρόλο του Οιδίποδα και την Αµαλία Μουτούση στο ρόλο της Ιοκάστης που φιλοξενήθηκε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, όπου σας παρουσιάσαμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ