Συναγερμός στο Λασίθι: Εξαφανίστηκε 8χρονο αγοράκι


Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής στο Λασίθι, καθώς δηλώθηκε η εξαφάνιση ενός 8χρονου αγοριού από την τοποθεσία Παναγία Λυγιά Σταυροχωρίου. Επί ποδός βρίσκονται η Ελληνική Αστυνομία, η Πυροσβεστική αλλά και εθελοντικές οργανώσεις της Ιεράπετρας και της Σητείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας και ο παππούς είχαν πάει για αγροτικές εργασίες μαζί με τον 8χρονο και το δίδυμο αδερφό του στο χωράφι τους.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια των εργασιών, διαπίστωσαν ότι το 8χρονο παιδάκι είχε απομακρυνθεί και δεν απαντούσε στις προσκλήσεις του πατέρα και του παππού του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική. Σε εξέλιξη, από τις 20:00 το βράδυ, βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 8χρονου.

Στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετέχουν άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της Υπηρεσίας, άνδρες από την τοπική υπηρεσία της Ιεράπετρας, καθώς και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι έρευνες δεν αναμένεται να σταματήσουν το βράδυ, σύμφωνα με τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη.

Σημειώνεται ότι το 8χρονο αγοράκι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Με πληροφορίες από neakriti.gr


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ