Μαρία Μπεκατώρου: Όλα όσα της έμαθε η τηλεοπτική σεζόν που τελείωσε (photos)


Άλλη μια τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της και η Μαρία Μπεκατώρου κάνει τον δικό της απολογισμό. 

Η παρουσιάστρια βρισκόταν στο τιμόνι της παρουσίασης του Your Face Sounds Familiar και του Still Standing. Δυο concept που το τηλεοπτικό κοινό τα έχει αγαπήσει και οι υπεύθυνοι του σταθμού της έχουν εμπιστευτεί.

«Πολλά μου έμαθε η χρονιά. Ένα από αυτά ήταν το πώς να είμαι πιο ήρεμη και με την αποτυχία και με την επιτυχία. Στην αρχή, όταν κάτι που παρουσίαζα δεν πήγαινε καλά στα νούμερα τηλεθέασης, μελαγχολούσα, όμως έκατσα και το δούλεψα πολύ. Τα έβαλα κάτω και τα ζύγιασα τα πράγματα, γιατί ήξερα ότι προσωπικά δίνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Το ότι μπορεί κάτι να μην το δέχεται ο κόσμος, είναι απολύτως σεβαστό. Γιατί και η τηλεόραση είναι μαραθώνιος. Κανείς δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει ότι θα κάνεις επιτυχία. Το κατάλαβα και αποφάσισα να κάνω εγώ ό,τι καλύτερο μπορώ και να μην έχω προσδοκία από το αποτέλεσμα. Δεν επηρεάζομαι» πια από τα νούμερα. Δεν νιώθω ότι κρίνομαι από αυτά» εξήγησε στο Down Town και συνέχισε:

«Μάλλον όχι, το καλό με κάνει και πετάω, με κάνει ευτυχισμένη. Φέτος, ήμουν ευτυχισμένη. Αλλά ξέρω πως το αρνητικό είναι τόσο όσο και δεν έχει διάρκεια. Δηλαδή, δεν χαλάει η διάθεση μου, να λέω «δεν μπορώ» ή να λέω ότι τέλειωσα από την τηλεόραση. Εγώ μια ζωή σηκωνόμουν, έπεφτα, ξανασηκωνόμουν. Αυτή είναι η ιστορία της ζωής μου. Το ότι 27 χρόνια όμως είμαι εδώ και είμαι παρούσα σε αυτό που κάνώ δεν δείχνει κάτι;»

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ