Πηνελόπη Πιτσούλη: «Πάντα ήμουν της επιλογής, ποτέ δεν αναλώθηκα, δεν ξοδεύτηκα»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη πρωταγωνιστεί στο θέατρο «Άλσος» στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά».

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε πως προέκυψε η συνεργασία με τους Ρέππα-Παπαθανασίου, ενώ αναφέρθηκε και στο αν έχει φίλους από το χώρο, με τους οποίους διατηρεί για χρόνια καλή σχέση.

Πρωταγωνιστείς στο θέατρο «Άλσος», το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό μετά από πολλά χρόνια.

«Ναι, μετά από πολλά χρόνια. Μου τηλεφώνησε ο Μιχάλης (Ρέππας) και μου είπε αν θέλω να δουλέψω στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά». «Καλοκαιριάτικα τι σου ήρθε; Υπάρχει το θέατρο «Αλσο5″;». Ρώτησα ποιος είναι ο επιχειρηματίας, γιατί να δουλεύει καλοκαίρι και να έχεις επιχειρηματία τσιφούτη που να σου κάνει δύσκολη τη ζωή… αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί. Όταν έμαθα ποιος είναι ο επιχειρηματίας, συμφώνησα. Είναι ένας πολύ ωραίος ρόλο, δεν είναι κουραστικός, είναι απολαυστικός, το κοινό τον δέχεται ευχάριστα. Περνάμε ωραία εδώ, το λέω ουσιαστικά, όχι για να το πω. Είναι καλοκαίρι και δεν καταλαβαίνω ότι είμαι εγκλωβισμένη σ» ένα καμαρίνι. Με την Ελένη Γερασιμίδου είμαστε 45 χρόνια φιλενάδες, είμαστε πια αδελφές.

Έχεις πολλού φίλους από το χώρο, με τους οποίους διατηρείς τόσο καλή σχέση για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα;

«Αυτούς που έκανα φίλους τους έκανα και κουμπάρους, τους βάφτισα το παιδί ή τους πάντρεψα. Τον Σταμάτη Γαρδέλη τον πάντρεψα, χώρισε αλλά δεν φταίω εγώ, στη Βίκυ Καπετάνη βάφτισα το παιδί. Της Θεοδώρας Σιάρχου επίσης της βάφτισα το παιδί, έχω φίλους στο θέατρο. Κάνουμε μια δουλειά που δεν ισχύει το ότι σκοτώνουμε τα άλογα όταν γεράσουν. Δεν μπορούν να τα σκοτώσουν γιατί τα χρειάζονται. Ποιος θα κάνει το μεγάλες γυναίκες, τις μαμάδες, τις γιαγιάδες; Όταν ο ρόλος έχει μια μαμά 70-80 χρονών, ποιος θα την κάνει; Εγώ έχω αποσυρθεί, βαριέμαι που ζω και είπα: «Φτάνει μέχρι εδώ, δεν θέλω», δεν μπορώ τη σκλαβιά, το κάθε μέρα εκεί και οπωσδήποτε».

-Πάντα ήσουν της επιλογήν, δεν αναλώθηκες δεν «ξοδεύτηκες».

«Πάντα ήμουν της επιλογής, ποτέ δεν αναλώθηκα, δεν ξοδεύτηκα, όχι».

-Η Δέσποινα Βανδή, που είναι τραγουδίστρια, στην αφίσα είναι μπροστά από εσένα, τον Γιώργο Κωνσταντίνου, την Ελένη Γερασιμίδου…

«Ουδέν σχόλιον, το προσπερνώ, είναι η τακτική του γάμου μου. Αν σταθείς εκεί, θα πρέπει να μη δουλεύεις. Ό,τι ήταν να διεκδικήσω το διεκδίκησα στον καιρό μου, τώρα ο άντρας μου λέει: «Ο καλός μπακάλης την καλή του φέτα τη βγάζει στη βιτρίνα, για να την πουλήσει. Δεν θέλει; Βγάζει τη δεύτερη φέτα, ας φάει δεύτερη φέτα ο… θεατής, τι σε νοιάζει εσένα;». Ούτε ρωτάω ποιος αποφασίζει, τι αποφασίζει… Καμιά φορά μου λένε: «Στεναχωρήθηκες;» και απαντάω: «θύμωσα, τσατίστηκα, άλλα και η τσατίλα περνάει, για κάποια πράγματα, αν γίνονται στραβά». Δεν κοιτάζω τα στραβά, δεν με αφορούν, δεν θέλω να χαλιέμαι. Όποιος θέλει ας μπει μπροστά κι ας τραβήξει το «καράβι», για να έχει την ευθύνη. Στην Ελλάδα δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, γιατί είναι όλα δρομολογημένα», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ