Δέσποινα Βανδή: Η έκπληξη των παιδιών της ανήμερα των γενεθλίων της – Δείτε πόσο χρονών γίνεται!


Γενέθλια σήμερα, 22 Ιουλίου για τη Δέσποινα Βανδή!  

Η τραγουδίστρια ανήμερα των γενεθλίων της δέχθηκε την πιο όμορφη έκπληξη από τα αγγελούδια της, την Μελίνα και τον Γιώργο!

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά της και έγραψε: «Μια πολύ όμορφη έκπληξη με περίμενε στο τέλος της παράστασης σήμερα!Την οργάνωσαν τα παιδιά μου!

Συνεργοι,φίλοι και συνεργατες!

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!

Με κάνατε πολύ χαρούμενη!

#birthdaygirl»!

Όσο για το πόσο χρονών γίνεται; Η Δέσποινα ουδέποτε έκρυψε την ηλικία της!

Γίνεται 50 χρονών και είναι στα καλύτερά της, αφού σκίζει στο Θέατρο Άλσος με την παράσταση «Το δικό μας σινεμά» και θα παρουσιάσει τη νέα σεζόν το «X-Factor»!

H 50χρονη τραγουδίστρια έχει κορμί «λαμπάδα», αφού είναι οπαδός της υγιεινής διατροφής και φυσικά της γυμναστικής!

Η Δέσποινα όπως έχει πει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της τρώει ένα καλό πρωινό και έχει τονίσει: «Το πιο βασικό είναι να μην τρώμε βαριά το βράδυ. Αυτά που ξέρετε με ταβερνούλες έξω και τα τσιμπολογήματα, να τα ξεχάσετε αν θέλετε να χάσετε κιλά. Το σωστό είναι να φάτε μια σαλάτα και ένα ψητό. Οι καλοί συνδυασμοί πάντα βοηθάνε.

Επίσης, τα γεύματα είναι πολύ σημαντικά. Να μην παραλείπετε ποτέ τα γεύματά σας όταν κάνετε διατροφή. Θα πρέπει πάντα να έχετε το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό, αρκεί να είναι σωστά αυτά που τρώτε.

Και ενδιάμεσα μπορείτε να φάτε, αλλά πρέπει να είναι σωστά. Όχι να φάτε μακαρόνια με κιμά όταν κάνετε διατροφή! Θα φας μια μακαρονάδα χωρίς κιμά».

Δείτε τη φωτογραφία που πόσταρε με τα δυο παιδιά της ανήμερα των γενεθλίων της! Να τα εκατοστήσεις Δέσποινα!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ