Διαζύγιο βόμβα – Ο παραμυθένιος γάμος κράτησε μόλις 6 μήνες


Ο έρωτας αυτός είχε άδοξο τέλος

Ο παραμυθένιος έρωτας του τέως βασιλιά και της εστεμμένης συζύγου του «έσβησε» πολύ σύντομα, καθώς το ζευγάρι οδηγήθηκε σε διαζύγιο μόλις έξι μήνες αφότου εκείνος παραιτήθηκε από τον θρόνο του για χάρη της και μερικές εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου τους. Η είδηση του χωρισμού έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία καθώς η 27χρονη, σε πρόσφατες αναρτήσεις που έκανε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, διαφήμιζε την οικογενειακή της ευτυχία.

Το πιστοποιητικό του διαζυγίου τους, το οποίο και δημοσιεύτηκε, με ημερομηνία έκδοσης 1 Ιουλίου, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Η αιτία πίσω από το διαζύγιο του ζευγαριού παραμένει άγνωστη, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση ή διάψευση από καμία από τις δύο πλευρές.

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε εκείνη στο Instagram ήταν στις 6 Ιουλίου και εικονιζόταν να περπατάει με το μωρό στο καρότσι στον περιβάλλοντα χώρο κάποιου παλατιού.

Η είδηση του χωρισμού του ζευγαριού, έσκασε σαν βόμβα. Χώρισαν λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού τους. Η ακριβής αιτία του χωρισμού, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Ο λόγος για τον τέως βασιλιά της Μαλαισίας, Μοχάμεντ Ε’ και την πρώην Μις Μόσχα και τηλεοπτική σταρ, Ριάνα Οξάνα Βοεβόντινα.

Μαλαισία: Παραίτηση του βασιλιά για τα μάτια της 25χρονης πρώην Μις Μόσχα


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ