Αύριο το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Βαγγέλη Καραγεώργο! Συγκινεί το μήνυμα φίλου του (photos)


Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ο δημοσιογραφικός κόσμος τον ξαφνικό χαμό του Βαγγέλη Καραγεώργου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής σε ηλικία, μόλις, 53 ετών. 

Ο δημοσιογράφος με μακρά πορεία στον χώρο των media, υπήρξε αρχισυντάκτης του τμήματος σύνταξης ύλης της Εφημερίδας των Συντακτών και παραγωγός στο Κόκκινο 105,5.

Φυσικά, η ξαφνική απώλειά του σκόρπισε τη θλίψη στους συναδέλφους του, ανάμεσά τους και στο έτερον ραδιοφωνικό του ήμισυ, τον Γιάννη Ανδρουλιδάκη ο οποίος δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως ο Βαγγέλης δεν είναι εδώ!

Μάλιστα, σήμερα, θέλοντας να ενημερώσει τους κοινούς φίλους για την κηδεία του Βαγγέλη Καραγεώργου, έγραψε ένα μήνυμα που συγκινεί.

«Θα αποχαιρετήσουμε τον Βαγγέλη μας, αύριο Τρίτη, στις 4 μ.μ. πολιτική τελετή στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (Δεκελείας 152 και Αττάλειας). στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η κηδεία του θα ακολουθήσει στις 5 μ.μ. στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου, στη Νέα Φιλαδέλφεια επίσης.

Απίστευτο τι κάθισα και έγραψα μόλις τώρα…»

Γεννημένος το 1966, μεγαλωμένος στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, ο Βαγγέλης Καραγεώργος πρωτοστάτησε στους φοιτητικούς και κοινωνικούς αγώνες της δεκαετίας του ’80 και του ’90 μέσα από τις γραμμές οργανώσεων της Επαναστατικής Αριστεράς, ενώ διετέλεσε στο παρελθόν και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ