Ετοιμάζεται νέο ηλεκτρικό από την CUPRA


Μια άκρως teaser φωτογραφία δημοσίευσε η CUPRA για ένα νέο μοντέλο της, το οποίο φαίνεται ότι θα διαθέτει coupe σχήμα, θα κινείται ηλεκτρικά και αναμένεται να το γνωρίσουμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Με στοιχεία από ένα crossover τεσσάρων θυρών, ένα SUV και ένα sport coupe, η CUPRA μας αποκαλύπτει πως οραματίζεται το μέλλον της αυτοκίνησης και των προϊόντων της με ένα πρωτότυπο μοντέλο.

Μάλιστα το επερχόμενο μοντέλο θα είναι το πρώτο της μάρκας το οποίο θα κινείται αμιγώς ηλεκτρικά. Η φωτογραφία δεν αποκάλυψε πολλά, παρά μόνο το οπίσθιο μέρος του, όπου διακρίνεται ο έντονα coupe σχεδιασμός του μοντέλου. Στο κατώτερο σημείο του πίσω προφυλακτήρα υπάρχει ένας διαχύτης, ο οποίος είναι εκεί για να τονίσει τις επιδόσεις του νέου μοντέλου, ενώ ξεχωρίζουν τα πίσω φώτα, η λεπτή φωτιζόμενη γραμμή, αλλά και το επίσης φωτιζόμενο λογότυπο CUPRA.

Ο δυναμικός σχεδιασμός του concept μοντέλου συνεχίζεται και στο εμπρόσθιο μέρος του, όπου θα διακρίνεται κι εκεί το φωτιζόμενο λογότυπο CUPRA, αλλά και το χαμηλό, εμπροσθοκλινές καπό, με το μοντέλο να βασίζεται στην πλατφόρμα ΜΕΒ, η οποία αποτελεί και τη ραχοκοκαλιά του νέου ηλεκτρικού του Group, VW ID.3.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ