Μαρτίνς: “Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει στους ομίλους του Champions League”


Σύνθημα πρόκρισης επί της Πλζεν και επιστροφής του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα των δύο ομάδων στην Τσεχία, για τον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Γκιγέρμε: “Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι”

Τον ξεκάθαρο στόχο της επιστροφής του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς, κατά τη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό (23.07.2019) αγώνα των «ερυθρόλευκων» στην έδρα της Βικτόρια Πλζεν.

Ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων” σημείωσε ότι μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός πρέπει να δίνει το “παρών” στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης και σημείωσε ότι οι παίκτες του είναι πανέτοιμοι για να πάρουν αποτέλεσμα κόντρα στην Πλζεν.

Τα όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς…

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού: «Είμαστε καλά. Προερχόμαστε από τέσσερις βδομάδας σκληρής δουλειάς. Οι παίκτες μας είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Δεν είναι όλοι έτοιμοι να αγωνιστούν, αλλά υπάρχει μεγάλο πάθος και κίνητρο για να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Είμαστε όμως πανέτοιμοι».

Για την Πλζεν: «Δεν υπάρχει περίπτωση να αποκαλύψω λεπτομέρειες για την ενδεκάδα. Όπως ξέρετε από πέρυσι, δεν συνηθίζουμε να αλλάζουμε πολλά πράγματα ανάλογα με τον αντίπαλο. Σίγουρα προσαρμοζόμαστε στις αδυναμίες του, αλλά ξέρουμε το δικό μας μοντέλο, τα δυνατά μας στοιχεία και αυτά πρέπει να περιμένετε.

Κλήρωση Champions League: Ελληνοτουρκική «μονομαχία» για τον Ολυμπιακό!

Ο αντίπαλος είναι δυνατός και πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημά του, όπως κι εμείς. Μοιάζουμε σε κάποια στοιχεία. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για να τον αντιμετωπίσουμε, αλλά δεν θα αποκαλύψω πράγματα. Να περιμένετε πάνω-κάτω αυτά που βλέπετε τις τελευταίες εβδομάδες».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να πάρει αυτό που θέλει από το αυριανό παιχνίδι: «Είναι καλό για όλες τις ομάδες να έχουν επίσημα ματς, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για μας και δεν θα σταθεί εμπόδιο. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πώς να το εφαρμόσουμε. Θα παίξουμε μπροστά σε περίπου 500 οπαδούς του Ολυμπιακού που έχουν ταξιδέψει και πρέπει να δείξουμε τα ίδια καλά στοιχεία με τα φιλικά παιχνίδια. Θα είναι ένας ωραίος αγώνας και εμείς είμαστε πανέτοιμοι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν αποτελεί και προσωπικό στοίχημα για τον ίδιο να επαναφέρει τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League: «Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Ολυμπιακός πρέπει να επιστρέψει. Είναι ένας ξεκάθαρος στόχος για όλους μας. Είναι η κορυφαία διοργάνωση. Οι μεγάλες ομάδες παίζουν εκεί και ο Ολυμπιακός ως μεγάλη ομάδα πρέπει να είναι παρών.

Θα παίξουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο με αξία και θα διεκδικήσουμε μια θέση στους ομίλους γιατί είναι σημαντικός και για τον σύλλογο, για τα οικονομικά του, αλλά και για τη βαθμολογία της Ελλάδας. Υπάρχουν λοιπόν αρκετοί λόγοι για τους οποίους όλοι θέλουμε να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό στους ομίλους».

Για το πόσο θα λείψει ο Φορτούνης και αν θα αναπληρωθεί το κενό του από τον Βαλμπουενά: «Φυσικά και είναι πολύ σημαντικός παίκτης που θα μας λείψει πολύ, αλλά για τους επόμενους έξι μήνες δεν θα είναι μαζί μας και πρέπει να καλύψουμε το κενό. Έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να το κάνουν και όχι μόνο τον Βαλμπουενά, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη στρατηγική μας». Γκιγέρμε: “Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, να κάνουμε το πρώτο βήμα”

Τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Γκιγιέρμε. Ο 28χρονος μέσος έκανε λόγο για ετοιμότητα από πλευράς “ερυθρολεύκων” και ξεκαθάρισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το… προβάδισμα!

Ο Γκιγέρμε μίλησε…

Για το αυριανό ματς: «Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Γνωρίζουμε τη σημασία που έχει ο αγώνας, πιστεύουμε στις δυνατότητες μας, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα. Είναι δύσκολος αγώνας, αλλά σημαντικός για εμάς».

Για το αν είναι καλά προετοιμασμένος ο Ολυμπιακός: «Έχουμε καλύψει όλα τα ζητήματα που αφορούν στο ματς, είμαστε εδώ για να κάνουμε κάτι καλό. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα κάνουμε ότι πρέπει, θα δείξουμε την ποιότητα μας και θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν θα παίξουν και για τον Φορτούνη: «Σίγουρα, όλοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Είναι πολύ σημαντική η απουσία του. Κι εκείνος με τη σκέψη του θα είναι εδώ μαζί μας. Όλοι γνωρίζουν την ποιότητά του και το κενό που έχει αφήσει η απουσία του, αλλά όλοι μαζί θα παίξουμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Ολυμπιακός – Κλήρωση Europa League: Με Αντβέρπ σε περίπτωση αποκλεισμού

Για το ότι, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, η Πλζεν έχει παίξει ήδη δύο παιχνίδια κι αν αυτό είναι πρόβλημα: «Δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αυτό σαν δικαιολογία. Όλες οι ομάδες είναι στην αρχή. Η πρόκριση είναι σημαντική για εμάς, αλλά είναι δύο παιχνίδια. Θέλουμε να κάνουμε εδώ το πρώτο βήμα».

Για το αν είναι μεγαλύτερο κίνητρο για τον ίδιο το ενδεχόμενο να παίξει στο Champions League: «Φυσικά, γιατί πρόκειται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση. Είναι το όνειρο των ποδοσφαιριστών αυτό. Θα κάνω λοιπόν τα πάντα για να τα καταφέρω και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και μέσω της ομάδας».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ