Florence + The Machine: Ποια είναι η Florence Welch που κάνει απανωτά sold out στην Αθήνα; (photos)


Όταν έγινε γνωστό ότι το γνωστό συγκρότημα «Florence and the Machine» θα έρθει στο Ηρώδειο για μια συναυλία (19/9), το αθηναϊκό κοινό ενθουσιάστηκε.

Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν από την πρώτη κιόλας ώρα, με αποτέλεσμα να γίνει και δεύτερη συναυλία (20/9) για να μπορέσουν όλοι να τους απολαύσουν.
Κι όμως, ακόμα και τότε, υπήρξε πρόβλημα, μιας και τα εισιτήρια «έγιναν καπνός».
Τι έγινε τότε;
Φυσικά, προστέθηκε ακόμα μία ημέρα, με συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Γαλατσίου στις 21 Σεπτεμβρίου.

Αυτό βέβαια είναι κάτι που η Florence Welch βιώνει συχνά, σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο.

Πρόκειται για μια τραγουδίστρια και perfomer που ξέρει να ξεσηκώνει το κοινό της.
Το boho στυλ της, τα κόκκινα μαλλιά της, την κάνουν να μοιάζει με ξωτικό.

Η ίδια χάρισε τη φωνή της στην τελευταία σεζόν του «Game of Thrones» και όπως ήταν φυσικό η δημοτικότητά της εκτοξεύτηκε στα ύψη, αφού την γνώρισαν ακόμα κι όσοι δεν είχαν ξανακούσει ποτέ το όνομα της.
Μία ακόμη στιγμή στην καριέρα της ήταν όταν ανέβηκε στη σκηνή των Όσκαρ το 2011 στο πλευρό του A.R. Rahman για να ερμηνεύσει το «If I Rise», που ήταν υποψήφιο από την ταινία «127 hours», αντικαθιστώντας την εγκυμονούσα τότε Dido.

«Machine» είναι το όνομα της ομάδας μουσικών που συνοδεύει την Welch.
Όταν ήταν μικρή, υπέφερε από δυσλεξία και δυσμετρία και αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα στο σχολείο που την έκαναν να κλειστεί στον εαυτό της. Αργότερα στην εφηβεία έπασχε από διατροφικές διαταραχές και κατάθλιψη, θέματα για τα οποία μιλάει ανοιχτά και μέσα από τους στίχους των τραγουδιών της, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να βοηθήσει κι άλλο κόσμο.

Η perfomer, έχει υιοθετήσει ένα δικό της στυλ, εμπνευσμένο από την δεκαετία των 70’s, ενώ πολλοί σχεδιαστές σφάζονται στα πόδια της, προκειμένου να φορέσει μια δημιουργία τους.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ