ΠΑΟΚ: Όλα δείχνουν “ναυάγιο” με Κοεντράο.


Δεν τη λες και καλή τη σημερινή ημέρα για τον ΠΑΟΚ. Το μεσημέρι της Δευτέρας (22.07.2019) οι Θεσσαλονικείς έμαθαν πως θα αντιμετωπίσουν τον Άγιαξ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και λίγο αργότερα είδαν τη μετεγγραφή του Φάμπιο Κοεντράο να παίρνει αρνητική τροπή. Για «ναυάγιο» κάνουν λόγο οι Πορτογάλοι!

Αρνητική τροπή φαίνεται πως παίρνει η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για να κάνει δικό του τον Φάμπιο Κοεντράο. Ο Πορτογάλος μπακ βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή (19.07.2019) στη Θεσσαλονίκη, τα βρήκε με τους ανθρώπους του “δικέφαλου του Βορρά”, αλλά ζήτησε μια μικρή διορία να τακτοποιήσει σημαντικά οικογενειακά θέματα.

Ο ΠΑΟΚ του έδωσε το χρόνο που ζήτησε, αλλά δεν πήρε την απάντηση που τόσο ποκλύ περίμενε. Ο Κοεντράο… επέστρεψε με νέο αίτημα για διορία μερικών ημερών. Απ’ τη μεριά του, ο “δικέφαλος του Βορρά” δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, για το αν αποδέχεται το αίτημα του Πορτογάλου, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα αποφασίσει για το αν θα αποσύρει ή όχι το ενδιαφέρον του.

Την ίδια στιγμή, η “Record” και η “O’ Jogo” αναφέρουν ότι η μετεγγραφή του Κοεντράο στον ΠΑΟΚ δεν θα ολοκληρωθεί, τονίζοντας ότι κάποιοι οικογενειακοί λόγοι προκαλούν την εμπλοκή στο deal.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ