Βελόπουλος: Ψεύδεται η ΝΔ όταν μιλά για ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Οξεία επίθεση εναντίον της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή το Μακεδονικό και τη Συμφωνία των Πρεσπών εξαπέλυσε το απόγευμα της Δευτέρας από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων.

«Θέλουμε να μάθουμε ποιος και γιατί έκλεισε άρον – άρον το θέμα των Σκοπίων, γιατί ο Κοτζιάς βιάστηκε τόσο με τη Συμφωνία των Πρεσπών», είπε ο κ. Βελόπουλος και πρόσθεσε: «Ψεύδεστε στη ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, είπατε ότι θα ακυρώσετε τη Συμφωνία».

Ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» κατηγόρησε την κυβέρνηση για την τοποθέτηση του Δημήτρη Σκάλκου στη θέση του γ.γ. Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, χαρακτηρίζοντας την απόφαση αυτή «κακή, εγκληματική και εθνικά επιζήμια». «Το κόμμα στο οποίο ανήκε, η “Φιλελεύθερη Συμμαχία” είχε συμμαχήσει με το “Ουράνιο Τόξο”, αυτό δεν το ξέρατε;», διερωτήθηκε ο κ. Βελόπουλος.

Το δημογραφικό είναι για τον κ. Βελόπουλο, το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας: «Δεν γεννάμε. Δεν θέλετε να γεννηθούν Έλληνες; Αν δεν έχουμε Έλληνες, δεν θα έχουμε ασφαλιστικό. Αν δεν έχουμε εργαζόμενους, δεν έχουμε ασφαλιστικές εισφορές», είπε.

Εξάλλου, αναφερόμενος στο προσφυγικό – μεταναστευτικό, ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» πρότεινε την άμεση απαγόρευση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ). Ανέφερε ο κ. Βελόπουλος: «Απαγόρευση των ΜΚΟ όπως προβλέπεται σε άλλες χώρες. Απαγόρευση και έλεγχος. Από πότε ο Αφγανός και ο Πακιστανός είναι πρόσφυγες;».

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση του κ. Βελόπουλου στη Βουλή

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here