Έφυγε μπουσουλώντας απ’ το πλατό του ΣΚΑΪ αλλά οι κάμερες τον έπιασαν

Ένας floor manager στο πλατό του ΣΚΑΪ έφυγε… μπουσουλώντας καθώς η εκπομπή ήταν on air και δεν ήθελε να γίνει αντιληπτός… μόνο που οι κάμερες τον έκαναν τσακωτό και τελικά προκάλεσε μεγαλύτερη αίσθηση από ότι θα προκαλούσε αν έφευγε «φυσιολογικά».

Τα απρόοπτα σε μια εκπομπή μπορεί να είναι πολλά άλλωστε κανείς δεν ξεχνά τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ που άρχισε να… ραπάρει έξω απ’ τη Βουλή ενώ νόμιζε πως είχαν κλείσει οι κάμερες και είχε τελειώσει με το ρεπορτάζ του. Νευρικό γέλιο έχει πιάσει πολλούς παρουσιαστές ενώ τα περίεργα σαρδάμ πάνε κι έρχονται (Ποιος ξεχνά άλλωστε το «να ζεσταθεί λίγο το κωλαράκι μας»;;;).

Αυτή τη φορά ο floor manager στο πλατό του ΣΚΑΪ, ο Πέτρος Ασημινάκης έγινε viral αφού τον βλέπουμε να σέρνεται στα πατώματα προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός. Πιο συγκεκριμένα, το αστείο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής της Μαρίας Αναστασοπούλου.

Ο κ. Ασημινάκης είχε μπει στο στούντιο κατά τη διάρκεια της εκπομπής της κα Αναστασοπούλου προκειμένου να τοποθετήσει τα μικρόφωνα σε μια από τους καλεσμένους της εκπομπής.

Έφυγε μπουσουλώντας απ’ το πλατό του ΣΚΑΪ αλλά οι κάμερες τον έπιασαν

Όταν αντιλήφθηκε ότι βρισκόταν στον αέρα, αποφάσισε να φύγει απ’ το στούντιο… μπουσουλώντας, προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός και να μην τον «πιάσουν» οι κάμερες. Κι έγινε ακριβώς αυτό που φοβόταν.

Έφυγε απ’ το πλατό μπουσουλώντας και τελικά έγινε… viral. Όταν τον κάλεσαν να κάνει μια δήλωση, να εξηγήσει το σκεπτικό του, ο ίδιος μάλλον ντράπηκε και δεν είπε τίποτα!

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ