Μάτι: Η σοκαριστική στιγμή που η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ βλέπει τους 26 νεκρούς στην Αργυρά Ακτή

102 άνθρωποι χάθηκαν στις φλόγες από τη φονική φωτιά στο Μάτι, στις 23 Ιουλίου 2018. Ένα χρόνο μετά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον πύρινο εφιάλτη που βίωσαν οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής.

Ο ΣΚΑΪ ενημέρωνε διαρκώς τους τηλεθεατές του και εκείνο το πρωινό είχε συνδεθεί με μία ρεπόρτεε του που βρισκόταν στην Αργυρά Ακτή. Η ρεπόρτερ, σοκαρισμένη, βλέπει με την άκρη του ματιού της τις σωρούς των 26 ανθρώπων και περιγράφει:

«Τώρα που έχουμε μια εικόνα είναι πιο δύσκολο να στο περιγράψω, με την άκρη του ματιού μας τι ακριβώς είδαμε. Είναι σοκαριστικό. Είναι συγκλονιστικό/ Πάρα πολλοί άνθρωποι μαζί σε ένα σημείο. Προσπάθησαν να πλησιάσουν, να φθάσουν τη θάλασσα για να σωθούν από τις φλόγες, δεν τα κατάφεραν…».

Και πρόσθεσε: «Αυτό που μας είπαν και οι αστυνομικοί είναι πως «όσο δυνατοί και να είμαστε, όσο και αν αντέχουμε, δεν μπορούμε να αντικρίσουμε αυτή την εικόνα». Κι έχουν δίκιο. Σου λέω, με την άκρη του ματιού μας που είδαμε είναι σοκαριστικό, δεν το χωράει ανθρώπινος νους! Είναι συγκλονιστικές οι εικόνες. Είναι κρίμα, άνθρωποι που προσπάθησαν να σωθούν και δεν τα κατάφεραν. Εδώ εκτυλίσσονται σκηνές τραγωδίας με τους συγγενείς οι οποίοι έχουν έρθει για να αναζητήσουν τα παιδιά τους, τις μητέρες τους, τους συγγενείς τους».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here